Szerintetek van joga megütni egy anyának a gyermekék?
Alapjáraton az a véleményem, hogy nem ütünk meg gyereket!
Viszont van olyan eset, amikor egy jó irányzott anyai vagy apai seggesnek el kell csattannia.
A lányom a dac korszakát élte, amikor kifutott a kocsi elé. Előtte sosem csinált ilyet. Csak úgy gondolta, hogy dafke csak azért se áll meg.
Olyan seggest kapott tőlem, hogy a szívem szakadt meg az utána lévő percekben.
De azóta hallgat rám és ha azt mondom, hogy nem, akkor NEM!
Láttam már olyat az oviban, hogy a kisfiú nem tudta bekötni a cipőjét és az anyuka megpofozta. hogy ez mire volt jó?!?! Fogalmam sincs .. de a kisfiú nagyon sírt.
Az óvónők mindent láttak és eljárást indítottak a szülők ellen.
Végül nem lett belőle semmi csak meghallgatások.
Utolsó!
Megkérdezhetem van-e gyereked és mennyi idős?
6/7-nek.
Igen van abban valami, hogy öleléssel és puszival is lehet nevelni, de nem hinném, hogy az baromira hatásos lenne.
Nővérem mindent elmagyaráz a fiának. Ezzel nincs gond, szóból ért az ember! (??)
Ezzel azt érte el a nővérem, hogy az 5 éves fia lesz@rja mit mond neki. És a legrosszabb, hogy az apját is semmibe veszi, mert úgy gondolja (viselkedéséből látszik), hogy csak ő is magyarázna neki..
Ami vicces, hogy rám és a nagyszüleire hallgat csak. Bár mostanság mindig vagy 5× kell rá szólni..
Nem rég nálunk voltak és a nővérem rákiabált életében először a gyerekre. Persze unokaöcsém sírt .. majd a nővérem oda ment hozzá, átölelte és közölt, hogy nincs semmi baj, nem vagy hibás...
Hát így gyereket nevelni nem a legjobb, de ő tudja. Ettől függetlenül nem tartom rossz szülőnek a nővérem. Ő így neveli a gyerekét, én máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!