Hogyan készítitek el a céklát babátoknak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 16:04
1/6 anonim válasza:
Én sokszor csak natúr adtam neki, szerette - vagyis jól megmostam, aztán megfőztem puhára, meghámoztam és leturmixoltam egy kis forralt vízzel. Sűrítésnek lehet hozzá pl. pürésített krumplit adni, de finom almával, husival is keverve.
2/6 anonim válasza:
Ha alufóliában megsütöd akkor megmarad benne a vitamin!
3/6 Kerria válasza:
Megpucoltam, felkarikáztam, és megpároltam. Főztem hozzá krumplit, és azzal összeturmixoltam. Nálam így nagyon szerette.
4/6 anonim válasza:
lereszeltem, gyorsan megpároltam kevés vízben és almával kevertem össze, ez így nagyon finom volt
5/6 anonim válasza:
Én felkockáztam felraktam főlni(a céklának több idő kell),később tettem hozzá krumplit,csirkehúst,almát.De volt hogy csak cékla-krumpli volt.Az én kislányom nagyon szerette.
6/6 anonim válasza:
Ja és a saját levét adtam hozzá mikor turmixoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!