Hogy készítitek el a céklát első kóstolásra babátoknak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 22:47
1/4 anonim válasza:
vizbe megfőztem, és almával kevertem össze, de én az almát is megfőztem mert nekem csak úgy ette meg a legelején, ha meg volt az alma főzve. egybe turmixoltam össze
Cékla+rizs kombináció is jó.
2/4 anonim válasza:
Meghámoztam, apró kockákra vágtam, tettem hozzá még kockára vágott krumplit és megfőztem, aztán összeturmixoltam. Nagyon szereti fiam
3/4 anonim válasza:
Én pont tegnap vettem céklát. Életemben nem készítettem még el, de krumplival tervezem majd adni.
Kérdezhetek én is?
Mennyire kell megfőzni? Kijön a ruhából, ha azonnal beáztatom? (tuti tiszta cékla lesz minden...)
4/4 anonim válasza:
Megfőzve és passzírozva hol a Kiskőrösi őszibarack bébiételbe tettem felesbe, hol pedig főtt-krumlival felesbe.
Amikor krumpival törtem össze, köménymaggal fűszereztem fővéskor. Ezt a változatot nagyon szerette később.
A babák a kömény és a kapor ízét úgy tapasztaltam nagyon szeretik, és a spenótba a fokhagymát is nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!