A sóskát hogyan készítitek el a babátoknak?
Sorry, de offolok, mert ez engem is érdekel, mivel én utálom, de hát ha kismanóm szereti!! :)
Még egyszer bocsi
Mennyi idős a babád?
Mikor még kicsi volt a lányom, és nem adhattam neki tejterméket, addig csak simán megfőztem a sóskát, meg a krumplit és összeturmixoltam, egy kis olajat is tettem bele (én olivaolajat használtam).
De lehet keverni anyatejjel és tápszerrel is, de ezt már nem kell főzni, csak utólag hozzákeverni a kész tápszert vagy a sima anyatejet.
Később, ha már nagyobb a babád, akkor a sóskát lehet felfőzni tejföllel vagy netán joghurttal, aztán később tejjel is elkészíthető, attól függően mennyi idős a babád, és mennyire vagy bátor (mármint mikor tervezed bevezetni a tejet).
Lehet fagyasztott sóskát is használni, vagy ugye nyerset, én mindkettővel főztem, épp mit tudtunk beszerezni.
Lehet almával is összefőzni:
almát és sóskát összefőzöd, közben főzöl krumplit (és ha már eszik húst a babád, akkor azt is tehetsz bele), majd az egészet összeturmixolod (ha lehet édes almát válassz, mert az elveszi a sóska savanyú ízét
Itt van még pár recept:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!