Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy ugyanúgy...

Mit tegyek, hogy ugyanúgy szeressem a kisebbet?

Figyelt kérdés

Nagyobbik fiam 3 éves (véletlen baba) a pici 7 hónapos (tervezett baba)!

Szeretem a pici fiamat is, de a nagyobbat úgy érzem jobban! Nem tudom, hogy annak köszönhető-e, hogy a pici még sokat sír, kevésbé lehet vele kommunikálni mint a nagyobbal, vagy azért mert az első csodálatos természetes szülésem után a második császár és nagyon rossz élmény volt, de a szülésem óta nem tudok közel kerülni a picihez! Ne úgy értsétek, hogy nem szeretem, nem törődök vele, mindent megteszek érte is, rengeteget foglalkozom vele, mégis úgy érzem nem tud annyira közel férkőzni a szívemhez mint a nagyfiam és emiatt iszonyú bűntudatom van! Mit tegyek?

A kérdésem nem kamu és kérlek ne kövezzetek meg érte! Nem vagyok depressziós és nincs szükségem gyógyszerre se... Csak valaki magyarázza meg hogyan lehetséges ez? Ugye változni fog?

2012. máj. 31. 12:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. máj. 31. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem fogok többet szülni.:( Úgy érzem,hogy egy meg nem született ismeretlen kisbabáért nem lennék képes mellőzni a lányomat. Én nem hiszem,hogy ez nálam megváltozna. Most hat éves. Remélem,hogy "jobban" a szívedhez nő,ha könnyebb lesz vele.
2012. jún. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!