Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónaposom nem tudja hogy...

16 hónaposom nem tudja hogy kell kismotorozni, felülni se tud rá, vegyek kisebbet? Pl nyuszi motort?

Figyelt kérdés
már 13 honapos kora ota tud menni, de lehet nagy neki a motor ami van.. szerintetek?
2011. nov. 30. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
10 hónaposan kapott a fiam Nyuszi motort, sokáig azt használta. Utána is egy 4 kerekű Pepi motort kapott. Most már tud menni a nagyobb motorral is, de már nem tervezek venni, mert triciklizik, meg tavasszal bicajt kap. A lakásban felesleges lenne egy újabb jármű, majd tavasszal meglátjuk...
2011. nov. 30. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert a párom szerint felesleges venni, mert a naggyal se tud.. férfi észjárás.. 4 -essel hogy is tudna? na mindegy, lehet veszek, nem tudod mennyi ujonnan? vagy hol vehetnék olcson?
2011. nov. 30. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom mennyi és hol lehet venni, mert a fiam a keresztelőjére kapta a nagyszüleitől.
2011. nov. 30. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:

szia

a fiam 13 hónaposan kapott kismotort a keresztszüleitől, első perctől imádta. Kb 15 hónapos kora óta szépen motorozott vele. most 4 éves és még mindig megőrül érte, pedig biciklije is van.

A lányomat viszont egyáltalán nem érdekli, talán 18 hónapos is volt amikor először, magától felült rá. Most 22 hónapos és még mindig nem tud vele közlekedni.

Ez szerintem hozzáállás kérdése, a baba részéről. Ha egy kicsit nagyobb lesz, és jobb idő, és előkerülnek a motoros babák is biztosan szépen motorozik majd a többiekkel. Ne aggódj ezen!

2011. nov. 30. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én 20hónapos kislányomat sem érdekli a motorozás,pedig kétféle is van neki. Más méret más forma. Néha megy vele a lakásban 2kört,de az utcán nem!
2011. dec. 1. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én bébitaxit vettem a kislányomnak, 13 hós kora óta megvan, de csak hátrafelé tolat vele.
2011. dec. 1. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azzal van a baj, hogy nagy a motor. Valóban nem 4-es motorral szoktak kezdeni, bár vannak nagy növésű gyerekek is. Így lehet, hogy csak kudarc éri, mint mikor nagyobb biciklit vesznek a gyereknek, hogy majd belenő, de nincs vele sikerélménye.

Nem tudtok valakitől kölcsön kérni egy kisebbet, hogy lássátok szereti -e egyáltalán a gyerek?

2011. dec. 1. 08:29
 8/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok kérni senkitöl, barátnömnek a fiának van 3-s méretü de olyan féltékeny a gyerek, nem engedi hogy a fiam ráüljön:8 venni meg mégegyet nem akarok 3-s méretüt 3400 ft-t, a nyuszi motor talán olcsobb de nem tudom Kaposváron hol lehet venni sajnos, vagy kinek van eladó
2011. dec. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!