16 hónaposom nem tudja hogy kell kismotorozni, felülni se
tud rá, vegyek kisebbet? Pl nyuszi motort?
Figyelt kérdés
már 13 honapos kora ota tud menni, de lehet nagy neki a motor ami van.. szerintetek?
2011. nov. 30. 22:29
1/8 anonim válasza:
10 hónaposan kapott a fiam Nyuszi motort, sokáig azt használta. Utána is egy 4 kerekű Pepi motort kapott. Most már tud menni a nagyobb motorral is, de már nem tervezek venni, mert triciklizik, meg tavasszal bicajt kap. A lakásban felesleges lenne egy újabb jármű, majd tavasszal meglátjuk...
2011. nov. 30. 22:36
2/8 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert a párom szerint felesleges venni, mert a naggyal se tud.. férfi észjárás.. 4 -essel hogy is tudna? na mindegy, lehet veszek, nem tudod mennyi ujonnan? vagy hol vehetnék olcson?
2011. nov. 30. 23:00
3/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudom mennyi és hol lehet venni, mert a fiam a keresztelőjére kapta a nagyszüleitől.
2011. nov. 30. 23:13
4/8 anonim válasza:
szia
a fiam 13 hónaposan kapott kismotort a keresztszüleitől, első perctől imádta. Kb 15 hónapos kora óta szépen motorozott vele. most 4 éves és még mindig megőrül érte, pedig biciklije is van.
A lányomat viszont egyáltalán nem érdekli, talán 18 hónapos is volt amikor először, magától felült rá. Most 22 hónapos és még mindig nem tud vele közlekedni.
Ez szerintem hozzáállás kérdése, a baba részéről. Ha egy kicsit nagyobb lesz, és jobb idő, és előkerülnek a motoros babák is biztosan szépen motorozik majd a többiekkel. Ne aggódj ezen!
2011. nov. 30. 23:27
5/8 anonim válasza:
Az én 20hónapos kislányomat sem érdekli a motorozás,pedig kétféle is van neki. Más méret más forma. Néha megy vele a lakásban 2kört,de az utcán nem!
2011. dec. 1. 00:07
6/8 anonim válasza:
Én bébitaxit vettem a kislányomnak, 13 hós kora óta megvan, de csak hátrafelé tolat vele.
2011. dec. 1. 07:11
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azzal van a baj, hogy nagy a motor. Valóban nem 4-es motorral szoktak kezdeni, bár vannak nagy növésű gyerekek is. Így lehet, hogy csak kudarc éri, mint mikor nagyobb biciklit vesznek a gyereknek, hogy majd belenő, de nincs vele sikerélménye.
Nem tudtok valakitől kölcsön kérni egy kisebbet, hogy lássátok szereti -e egyáltalán a gyerek?
2011. dec. 1. 08:29
8/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok kérni senkitöl, barátnömnek a fiának van 3-s méretü de olyan féltékeny a gyerek, nem engedi hogy a fiam ráüljön:8 venni meg mégegyet nem akarok 3-s méretüt 3400 ft-t, a nyuszi motor talán olcsobb de nem tudom Kaposváron hol lehet venni sajnos, vagy kinek van eladó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!