Hogyan vegyem el a cumisüveget a 18 hós kisfiamtól? Azok az anyukák akik tudják, hogy egy tárgy milyen ragaszkodást képes kiváltani a gyermekből tudnának valami tanácsot adni, hogy hogyan kezdjek neki?
Nagyon ragaszkodik a cumisüvegéhez.Próbálgatom már régóta elvenni tőle,de persze ez hihetetlen hisztit,tobolást eredményez.
Az a baj,hogy sem a pohár sem a csőrös itató nem érdekli.
A nagylány suliba jár így nem hagyhatom éjjel az üvege után nyafizni a kicsit,de lassan közeledik a szünet,akkor már beleadhat mindent.
Már próbáltam vízzel,úgy sem kell,akkor is sír.De látom a fogain,hogy nem igazán sokáig engednek a cumisüveg okozta támadásnak.
Tehát válasszam a drasztikusabb megoldást?Bár máshogy el sem tudom képzelni,sírás hiszti úgyis lesz akármivel kenyerezem le.Remélem nekünk is hamar feladja a harcot érte.Szereti dobálgatni már arra is gondoltam,hogy egyszer valóban összetörhetne darabokra.Persze egy kis segítséggel.
Ha sikerül elvennem tőle mivel helyettesítsem rendes pohár vagy csőrös?
ne aggodj, nem lesz nagy siras, te jobban felsz a dologtol mint ami lesz belole.
en a csoroset ajanlanam, menet kozben is tud inni belole, hurcolhatod magaddal, nem kell uvegezni es poharazni
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Kb.2 hónapja is kértem itt tanácsokat a cumisüveg miatt,de akkor átlagban lehülyéztek és önző dögnek tituláltak,mert el akarom venni a gyermekemtől a "lelki társát":)Azért örülök,hogy most nem kaptam ilyet:)
Akkor kipróbáljuk a csőröset,egyébként egy ideje nézegeti a boltban az Avent csőrös itatót tetszik neki a "cumi" része.Megkapja azt,és remélem,hogy átsegíti.:)
Nekünk csőrös nem jött be, viszont nagyon hamar megtanult szívószállal inni, éjszaka is így kap vizet, ha kér.
Útra pedig "szopókás" üvegbe viszünk inni. (Ásványvizes flakonon van, vagy a Yippy nevű üdítőnek van masszívabb falakonnal szopókás része, üdítő ki, víz bele. Olcsóbb, mint a csőrös, időnként lecserélem. )
legkesobb 12 honaposan ajanljak a cumisuveg elvetelet, utana mar a fogakat is rontja es teljsen felesleges, hiszen a gyerek mar tudja hasznalni a poharat is a csoroset is.
nem "lelki tarsa" a gyereknek. meg a kedvenc maci se az, azt is potolja a gyerek pszicheje par nap alatt valami massal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!