Mivel tudnám kiváltani az etetőszéket?
Figyelt kérdés
14 hónapos kislányomnak olyan megoldást keresek, amivel a felnőtt székre tudom ültetni evéskor. Panelben lakunk, nagyon nagy már az etetőszék, ezt szeretném helytakarékosra kiváltani. Esetleg valami székmagasító, ami biztonsági öves? vagy valami hasonló?2012. máj. 16. 11:35
2/7 anonim válasza:
Vagy még ilyenek vannak:
4/7 anonim válasza:
ikeás "antilop" etetőszék kis helyet foglal. de megpróbálhatjátok még a székmagasítót, vagy láttam még olyan megoldást is, hogy az asztalra van rögzítve az etető
5/7 anonim válasza:
ezek is tök jók, amiket előbb linkeltek
6/7 anonim válasza:
Mi örököltünk egy sima autós ülésmagasítót, mostanában ezt teszem a székre, így eszik. De nyugodt gyerek, nem akar leszállni, nem ugrál, így rá merem ültetni így is, hogy nem csatos. Na meg ott vagyok, figyelem ezerrel. :D
7/7 anonim válasza:
Nekem van ikeás antilop etetőszékem, csak az a baj, hogy nem örököltük meg a tálcáját, de én nem szeretem, ha gondolod cserélhetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!