Fájdalmas az orrporszívózás a piciknek?
Figyelt kérdés
13 hónapos kislányomat 1 hete kell orr porszívóznom. Annyira üvölt, zokog, hogy elbizonytalanodtam...nem fájhat Neki? Retteg tőle? Vagy a poszívó hangja zavarja, ha meglátja, hozzám bújik. Főleg akkor sír, ha jön le váladék az orrából.#orrporszívó
2012. máj. 29. 22:02
11/16 anonim válasza:
Nálunk két hétig el szokott tartani sajnos! Igen, addig, míg már nem jön! Muszáj kitisztulnia, egy felnőtt ember is addig fújja, míg jön neki!
12/16 A kérdező kommentje:
Elvileg az orrváladéknak sárgásnak zöldnek kellene lenni, nem ilyen áttetszőnek és fehérnek, nem?
Létezik, hogy allergia esetleg? Mert semmi más tünete nincs. Köhögött három napot, de az elmúlt. Elvileg ennyi idősen még nem lehet szénanáthás.
2012. máj. 30. 22:37
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek létezik, hogy ez azért van, mert két rágófoga jön egyszerre?
2012. máj. 30. 22:39
14/16 anonim válasza:
Sárgás zöldesnek? Én úgy tudom, ha sárgás zöldes, az nem jó, mert akkor valami fertőzése van! Teljesen normális, hogy még nem múlt el neki, nálunk is másfél két hét a nátha! Az a jó, ha átlátszó, fehéres jön neki, akkor nincs fertőzése! Nekünk is azt mondta egy ismerősöm, hogy ne szívjam neki, mert akkor mindig újra töltődik! És volt olyan, hogy nem szívattam neki, amikor már csak kevés jött, és nem tisztult ki neki, 3 hét után pedig újra náthás lett, akkor azt mondta doki, azért mert nem tisztult ki neki az előző nátha után!
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a segítséget! Bocs, de eléggé hiányosak az infóim ilyen téren, ezért kérdezősködöm. Ezek szerint marad a szívás. Remélem lelkileg sem gyötri meg a Picúrom nagyon!
2012. máj. 30. 22:49
16/16 anonim válasza:
Szükséges rossz sajnos! Én nem tudok kíméletesebb megoldást, pedig jó lenne, mert az enyém is nagyon sír, ha szívatom neki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!