Mennyit állhat egy 8 hónapos baba?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete fel állt, de azóta annyira gyorsan akarja megismételni a műveletet, hogy nem sikerül szegénykémnek, de nagyon szeretne állni, mert mindig össze vissza kicsúszik a lába a rácsok között, meg feltérdel. Én fel állíthatom? Ha igen, akkor mennyit állhat? Míg elesik magától? (az utazó ágyba nem üti meg magát)Ha fel állítom nagyon boldog és körbe is járja az ágyikóját a rácsosat is meg az utazót is.2012. máj. 25. 18:44
21/27 anonim válasza:
Így van sajnos, semmi közöd hozzá! ha a kérdező a tiédre bólogatott volna akkor boldogabb lennél? sajnálom hogy beszűkült kis világodban élsz. és akkor még egyszer elmondom hogy az én gyerekem 5 hónaposan egyedül ült, és nem kellett neki hozzá segítség, de te biztos jobban tudod!
22/27 anonim válasza:
Hú de paprikás valaki!!!!:))))
23/27 anonim válasza:
Én nem vagyok paprikás, csak kiütést kapok az olyan oktondiktól, mint te. Mit szólnál, ha rád pakolnának 100kg súlyt azt álldogálj, amíg a lábad bírja. Minek kínozni a gyereket? Na mindegy.
24/27 anonim válasza:
Akkor kenegesd nehogy ne múljon el a kiütésed! 100 kilót pakolj rám kibírom!
25/27 anonim válasza:
Nyugodtan állítsd fel, ha egyszer már felállt egyedül, akkor elbírja a saját súlyát.
Mellesleg több olyan babát ismerek akik 6 hónaposan felálltak egyedül, sőt, folyamatosan felhúzzák magukat. És hiába fekteti le az anyja, ha ő állni akar úgyis feláll. Mellesleg az én lányom most lesz 7 hónapos, 6 hónapos kora óta közlekedik komppal, és még segít is neki a későbbi egyedül járásban ;)
26/27 A kérdező kommentje:
végül is 10 hónaposan teljesen egyedül elindult, addig mászott. Nem sokkal ahogy betöltötte a 8 hónapos, annyiszor állt fel, amennyiszer akart, nem kellett neki segítség. Nem kompoztt. nem is lett volna rá ideje, meg nem is vettünk :)
2012. dec. 7. 15:45
27/27 anonim válasza:
Na látod :) és mégsincs semmi baja, Nagylánykám most töltötte nemrég a 7 hónapot, imád állni, az ölembe is folyton belémkapaszkodik és áll, segítségünkre lehet a járóka amit azért hoztam be hogy gyakoroljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!