3 hónapos baba nóziját mivel tisztítsam ki?
Orrcsepp, vagy spray, majd porszívó.Ezeket próbáltam, de nem tisztul ki a nózija.Mindig szörcsög, pedig nem folyik neki.
Párologtassak valamit, közben porszívózzam?
De beteg, vagy egyszerüen összegyült és nem jön ki a trutyi?
Csepegtess bele vagy használj sparyt és hagyd néhány percig hogy oldja fel, aztán szippantsd ki ami után tenregviz hogy ne száradjon ki az orrnyálkahártya.
Ez nem a kisbaba kori szörcsögés? Mert a legtöbb baba az elsö hónapokban szürcsög, nincs az orrábban semmi, csak még valami nincs összenöve oda bent és ezért van.
Ha nem beteg és kap levegöt akkor vagy semmit ne csinálj, vagy max sósvizes oldattal mosd neki, lehet babákra kapni, más cseppet, sprét ne használj mert tönkre teszed a nyálkahártyát.
Sterimart használtam neki, mert a csepptől nem jött semmi.Jön ki neki valamennyi, de nem az összes.
Vasárnap volt láza, de a doki nem tudja mitől.Nem talált nála semmit.
Nem a kisbabás szörcsögés.Tegnap reggel tüsszentésnél sok váladék jött ki neki.
Próbálkozzak anyatejet csepegtetni neki?
Köszi!
Akkor folytatom.De olyan fura, hogy nem náthás, csak lerakódik neki belül.Na mindegy.Remélem múlik majd.
Még mindig kínlódunk az orral.Már a doki írt fel cseppet.Csepp-orrszíváa-Sterimar.Néha jön a nóziból valami, néha nem.Pedig hallani, hogy hátul le van rakódva.Egy hete hallom.
Kamillát párologtatunk.Nem tudom, hogy a hidegpárásítóba lehet-e tenni sót.
Van valami jó kis házi praktika, hogy feloldódjon?Lámpázni akartam, de ő még kicsi hozzá.
mi a konnycsatornát lámpáztuk megszuletese ota Bioptron lámpával, csak nem szabad belenéznie, le kell takarni a szemét, ha ilyen lámpád van nyugodtan hasznalhatod, egy probat meger
ami a szorcsogest illeti, most 7 hos es mindig szorcsog hol jobban hol kevesbe, allitolag egy eves kora korul fogja majd csak kinoni, doki szerint
Van közepes bioptron lámpája a mamának.Lehet ekkorka babánál alkalmazni?
Salvus víz?Nincs itthon, de apa tud holnap hozni.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!