Mivel tisztítsam a csörgőket, rágókákat, amiket a szájába vehet a baba?
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 10:23
1/3 anonim válasza:
Jó forró vízzel mosd ki,valamilyen zsíroldó mosószerrel,aztán alaposan szárítsd ki.De ha még alaposabb akarsz lenni,akkor kapható a gyszertárakban Neomagnol tabletta,/vagy szerezztes eü-s ismerősöddel,mert drága/ebböl készíthetsz oldatot,ebbe kell elmosás után áztatni,majd alaposan öbblítsd ki.Vagy ha nem sajnálod öket,a műanyagokat szintén zsíroldás utánn ki is főzheted forró vízben.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én hidegfertörtlenitőt használok, van mindenféle márkáju. Nekem most chicco van, kb. 1000Ft volt, sokáig elég. Minden nagyáruházban kapható.
3/3 anonim válasza:
Szia. A rágókák nem bírják a forrázást, ha mindenképpen fertőtleníteni akarod, akkor az áztatós módszer a jó. Forró vízben jobb esetben csak deformálódik, de már olyat is hallottam a családban, hogy amit hűteni kell, kifőzés közben kilyukadt. Én egyébként csak meleg csapvízzel mostam ezeket, ha nagyon trutymós lett valamitől, kicsit megsikáltam, leöblítettem, és kész. Nem lett egyik gyerkőcnek sem baja, pedig időnként egymás szájából vették ki a cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!