A puhatalpú cipőket meddig hordhatja a baba? És mikortól KELL mindenképp "keményebb" talpú neki?
lakásban, fűben bármeddig, én 2,5 évesem is itthon abban van :)
kintre viszont akkortól kell rendes bokafogós cipő aminek kemény a talpa de hajlékony mikor kint is kiveszed a babakocsiból, tehát amikor már jár
Igazából bármeddig hordhatja, amíg van a méretében.
A fiam 2,5 éves, és Pediped cipőt hord kint. Bent nem adok rá cipőt, csak esetleg csúszásgátlós zoknit, ha hidegebb a padló.
A kicsi 13 hónapos, ő még nem megy önállóan, neki Liliputi van.
Szerintem, ha már kapaszkodva jár, akkor az már azt jelenti, hogy nem sokára elindul egyedül is.
Szerintem már most adhatsz rá keményebb talpú cipőket,hogy szokja...lehet, hogy mivel tartva lesz a kis lába könnyebben megtanul egyedül is járni.
Szerintem nem kéne lepontozni azokat akiknek más a véleményük a cipőkről.
De én is azt mondom, hogy amíg van a méretében.
A nagyon puhatalpú, mint a liliputi, robeez és hasonló hasított bőr cipőcskék, inkább bentre valók, vagy néha kintre. Ha már biztosan jár akkor ajánlatos a másik féle puhatalpút venni, ilyen a pediped, little blue lamb, aminek szintén bőr a talpa de keményebb, persze attól még nagyon hajlékony. Ezt a fajta cipőt akár 3-4 éves koráig is hordhatja.
Sajnálom a leponotzásokat, nem én voltam :(((
Köszönöm, hogy ennek ellenére is válaszoltál.
Erre az LBL-re gondoltál, hogy jó lehet sokáig? Az ilyen talpúakra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!