Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Légzésfigyelővel kapcsolatban...

Légzésfigyelővel kapcsolatban segítség kéne?

Figyelt kérdés

4hónapos a lányom, pár hetes kora óta csak hason képes aludni. Eddig nem volt légzésfigyelőnk. Pár napja viszont nagyon parázós lettem és úgy döntöttem veszek légzésfigyelőt.

Apróhirdetős oldalakon nézegettem már. Angelcare és Baby control légzésfigyelők vannak jó áron. Melyiket vegyem meg? Olyan kéne ami nem riaszt össze-vissza ha a lányom elmászik az ágyban.

Láttam 10.000ft alatt egy pár készüléket. Meg merjem venni? Félek, hogy esetleg azért adja 5000-8000 ft-ért mert hogy kicsit hibás.

2012. máj. 24. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-esnek.

Az pont nem jó, ha a kisfiad már rég a pelenkázón volt és csak akkor riasztott, meg hogy téged is érzékel, ha mellette áll.

Nekem ezek épp a megbízhatatlan kategóriába tartoznak.

Most gondolj bele, ha ne adj isten leállna a légzése, a gép pedig csak percek múlva riaszt!!!!!

2012. máj. 29. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:

10-es vagyok 11-es valaszolonak

jesszus, nem ugy ertettem hogy percek mulva riasztott, atya eg

nagyon erzekeny es jo, en meg vagyok vele elegedve

soha nem riasztott, es nem volt vele gondom

en ugy gondolom hogy a kerdezo kerdezett, en valaszoltam

nekem ez a velemenyem, es kesz

ja, es abszolut nem megbizhato kategoriaba van ez a legzesfigyelo

azt meg hogy a pelenkazon volt mar a fiam, kozvetlen az agya mellett van, es meg azon is erzekelte, de miutan mar levettem rola, meg pelus csere stb... na akkor mar riasztott, nem ugy ertettem hogy meterekre tavolodom el es tobb perc mire riaszt

na de egyebkent el lehet olvasni a hasznalati tajekoztatojat, es ra fogsz dobbeni hogy ugyan az mint az Angel care, csak mas a neve

2012. máj. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!