Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Légzésfigyelővel kapcsolatban...

Légzésfigyelővel kapcsolatban segítség kéne?

Figyelt kérdés

4hónapos a lányom, pár hetes kora óta csak hason képes aludni. Eddig nem volt légzésfigyelőnk. Pár napja viszont nagyon parázós lettem és úgy döntöttem veszek légzésfigyelőt.

Apróhirdetős oldalakon nézegettem már. Angelcare és Baby control légzésfigyelők vannak jó áron. Melyiket vegyem meg? Olyan kéne ami nem riaszt össze-vissza ha a lányom elmászik az ágyban.

Láttam 10.000ft alatt egy pár készüléket. Meg merjem venni? Félek, hogy esetleg azért adja 5000-8000 ft-ért mert hogy kicsit hibás.

2012. máj. 24. 12:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem anno a lányommal AngelCare volt, össze vissza riasztott, így megszabadultunk tőle.

Most a fiamnak pontosan ugyan ilyen okból mint te 2 hós korában akartam venni, ezért utána jártam, és mindenhol azt olvastam,hogy az AngelCare már akkor is jó minőségű volt (csak nehéz volt jól beállítanin), de mostmár még jobb lett.

Így azt vettem,és nem bántam meg. Tökéletesen máködik, imádom, azóta nyugodt vagyok. 24 e Ft-ért vettem használtam a Teszveszen. Légzésfigyelő és babaőr egyben, 2 pados, szuper.

Igaz, apa kicserélte a kiságy ácsait, amiken a matrac van, a hajlékony vékony lécek helyett fic, kemény fa léceket tett be, így totál fix a felület, nem tud begörbülni.

2012. máj. 24. 12:22
 2/12 Sókristály ***** válasza:

Nyugodtan megveheted, szinte lehetetlen tönkretenni, és jól tesztelhető a működése. Tartsd be a kötelező szabályokat, néhány naponta vedd ki a babát az ágyból, hogy megszólal-e, ellenőrizd a csatlakozásokat. Az én párnás légzésfigyelőmet a 4. gyerek használja, és tökéletesen működik.

Viszont utánanézhetsz még valaminek. Nagyon jó a Snuza mobil légzésfigyelő. Pelenkára lehet csiptetni, tehát akkor is használhatod, ha babakocsiban, vagy melletted alszik a kicsi. én használtan vettem a Vaterán, mert a legkisebbem sokszor velem alszik, és sokat utazunk is, a párnásat meg macerás szállítani.

Arra azért ügyelj, hogy maga a légzésfigyelő önmagában nem sokat ér. Kérdezd meg a gyerekorvostól, hogyan kell riasztás esetén ébreszteni a babát, vagy ha nagyobb a baj, hogyan kell újraéleszteni.

2012. máj. 24. 12:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is vaterán vettem az ikreimnek a légzésfigylőket. Az egyik BabyControl, a másik Angel Care. Mind a kettővel tökéletesen elégedett voltam. Két téves riasztásunk volt: egyszer az egyik, egyszer a másik. Legurultak róla a lányok. 10 e alatt vettem mindkettőt. Múlt héten az egyiket földhöz csapkodták, és tönkrement. Így leszereltük mindkettőt. Egy évesek lesznek. Nem bántam meg, hogy használtan vettem, mint minden mást is nekik. Szerintem tipikusan nem a babaruhákkal kereskedő kismamik a nagy vateracsalók.
2012. máj. 24. 12:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Apródon és jófogáson néztem, hogy vásárlás előtt meg tudjam nézni.
2012. máj. 24. 13:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a vaterán vettük 12000-3rt az angelcart. Nagyon megvagyok vele elégedve. Nem riaszt feleslegesen és az egész kiságy felületét érzékeli a két lapja.
2012. máj. 24. 14:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szió,

én a baby controlt javasolnám, barátnőm is olyat vett, amikor a kisfia született. Meg volt vele elégedve. Amúgy nem szeretnél inkább újat venni? Arra van 2 év cseregarancia is (legalábbis neki volt).

2012. máj. 24. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is angelcare van nagyon szeretem, sosem riazt összevissza.

Viszont van snuzank is és azt alig használtuk, mert az én babám is hason alvó és úgy mindig beriasztott. Ezt nem javaslom

2012. máj. 24. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekünk Angel Care van és igen riasztott eleinte, aztán kaptam egy jótanácsot: tegyek valami keményet a kiságy kereszttartó rácsai és a légzésfigyelő érzékelőlapjai közé (vastag kartonlap, vagy vékony falemez). Ezután már csak ritkán riasztott (ha merült az elem, vagy ha a lányom szó szerint a kiságy oldalrácsaira tapadva aludt)
2012. máj. 29. 15:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Én a teszveszen vettem Angelcare-t használtan 2 és fél éve, akkor 13 ezer volt az ára, mármint a teszveszes ára.

Azt gondolom, hogy soha nem riasztott tévesen, a több mint 2 év napi használat alatt párszor riasztott, de csak a figyelmeztető csippanás volt. Soha nem fog kiderülni, hogy téves volt e vagy sem, de ok nem volt a tévesre sem. Inkább nagyon mélyen aludhatott a lányom, és a csippanástól rendeződött.

Még mindig használjuk, mert rácsos ágyban alszik, elfér a szerkezet, engem pedig megnyugtat. Tudom, hogy teljesen felesleges, jó ideje semmit nem jelzett, de akkor is...

2012. máj. 29. 15:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is a kisfiam hason alvo, igy mi is beszereztunk egyet. Mi a tommee tippee-t vettuk meg. En nagyon meg vagyok vele elegedve, nagyon jo. Nem riaszt feleslegesen. Kisfiam kis vandorlo az agyban, kuszik maszik, keresztbe fekszik, es nem volt meg riasztas. Nekunk oly annyira erzekeny hogy ha kiveszem a kisagybol, de meg ott allok a kisagy mellett meg akkor is erzekel. Az agy barmely pontjan legyen is, erzekeli. Volt hogy a pelenkazo allvanyon volt mar a fiam, mire riasztott. (na de nem azert mert baj volt, csak mert elfelejtettem kikapcsolni). Igazsag szerint szerintem majdnem mindegyik jo. Mindegyikrol hallani jot es rosszat is.
2012. máj. 29. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!