Úszó pelenkát hol vegyünk?
Én a DM-ben szoktam, kis csomagokban lehet kapni és nem olcsó ott sem, de szeritnem sehol :(
Egyébként ezek nem vízhatlanok, a pisit át is engedik, a kakit tartják csak bent, már ami nem folyós (bocs) :D
Én adtam rá fürdő alsót, de valójában nincs jelentősége, simán lehet anélkül is hordani.
Mi a littleswimmers asszem huggies pelust használjuk, múltkor a strandon is láttunk ilyet(Balatonon)és a pisit simán kiengedi, vasnap is összepisilt a kicsi a parton. Kakival nem volt még a vízben dolgunk.
Mi uszodába járunk, úszódressze van a lánynak(16hónapos, 9hónapos kora óta járunk)(dechatlonbabys), de simán felveheti csak úgy natúr. A mintája ennek a paknak micimaci-némó és "eladható" úszónacinak.
Figyu!
Tök logikus ha végiggondolod. Ha beleraksz egy normál pelust egy tál vízbe, akkor kb. lufi méretűre dagad, mert felszívja az összes vizet amennyit elbír.Próbáld egyszer ki! Ha az úszópelus is ilyen lenne, szépen lehúzná a gyereket a víz alá.:) A pisi ugyanolyan folyadék, mint a víz.
Csak a kaki benntartására szolgál, hogy az ne úszkáljon a medence tetején, de a pisivel nem lehet mint csinálni. Mindenki tudja, hogy az ekkorák belepisilnek a vízbe.
Én Dm-est vettem általában, színes mintás, nem kell rá másik bugyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!