Milyen pelenkát vegyünk? (bővebben lennt)
Minden pelust le fog tolni. Most épp ilyen periódusa van, rájött, hogy le tudja venni, tetszik neki, kész. Adjál rá bodyt, és pár nap alatt megfeledkezik a pelenkahúzogatásról.
Az meg, hogy letolja a pelust, messze nem a szobatisztaságra érettség jele...
Mindkét válaszban van valami! Ha nem bírja a pelenkát, lehet tényleg próbálkozni kellene a szobatisztasággal. Viszont szerintem se biztos, h ettől már megérett rá. Ezt te látod.
Én is body-t adnék rá, az alá nemigazán nyúlkálnak. Ahhoz meg szerintem vehetsz normál nadrágpelenkát is, tök mindegy mit takar a ruha. (Olcsóbb is többet is szív, de persze te tudod miért jobb nektek a bugyis.)
Amúgy ha kisebb méretet veszel a bugyipelenkából, akkor nem biztos, h letudja tolni. Én a 12kilós fiamra a tavalyról megmaradt 4es bugyipelenkát adtam most nyáron is. Holott már inkább 5ös méretű, mint 4+os. Mivel rugalmas, így ráment, csak nehéz volt felhúzni. Nem szorította egyáltalán. Próbálj olyan méretűt, aminek a végső súlyhatára a gyereked súlyával közel azonos. Szerintem azt max letépni tudja, letolni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!