Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az nagy baj, ha egy szülő...

Az nagy baj, ha egy szülő hirtelen haragú?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy a gyerekek tudnak jó nagy butaságokat csinálni,amik próbára teszi a szülők idegrendszerét napi szinten.Az árt a gyereknek,ha hirtelen haragú egy szülő,de amilyen gyorsan felhúzza agát olyan gyorsan le is higgad?
2012. máj. 23. 13:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is hirtelen haragú vagyok,de a gyereknek általában órákig képes vagyok tépni a számat mielőtt tényleg nagyon ideges leszek.Viszont vannak napok,amikor bal lábbal kelek,hogy hamar eldurran az agyam és kiabálok.Nem bántom.Persze törvényszerű,hogy egyszerre van rossz napunk uh egymást szoktuk hergelni.Szerintem én is sokat fejlődtem a gyerekem érdekében,de ha valamit gonoszságból csinál ha jó,ha rossz napom van harapok.Olyankor egy másodperc alatt ideges leszek.Én is azt mondom,hogy mindig meg kell beszélni a gyerekkel,mi volt a kirobbanás oka és tudni kell bocsánatot kérni.Ha pl a kisfiam mérges valamiért én szoktam Neki mondani,hogy vonuljon félre és engedje ki a mérgét.
2012. máj. 23. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor így minden oké szerintem, semmi baja nem lesz a kicsi lelkének! :) 7-es válaszoló voltam. Minden jót!
2012. máj. 24. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:

A gyerek nem hülye ,csak hiszed nem tudja mi zajlik le benned,szimbiózisban éltek.

Mentségnek biztos jó,de nem igaz...

2012. máj. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!