Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran vesztek új...

Milyen gyakran vesztek új cumit a babának?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak MAM szilikonos cumija van, több mint egy hónapja használja ugyanazt. Elég gyakran sterilizálom neki. Mikor cseréljem ki? Nem látszik rajta, hogy elhasználódott volna. Meddig használhatja így?
2012. máj. 21. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 5 hónapos a babám és azt a két cumit használja még mindig, amit a születésekor vettünk neki!
2012. máj. 21. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
3 havonta kell cserélni
2012. máj. 21. 10:24
 3/7 Kerria ***** válasza:

Mi is MAM cumit használunk, és most cseréltem le neki azokat amiket születésekor kapott.

Most lesz fél éves. Két foga kinn van már, így mostantól jobban kell figyelnem, ha kirágja, akkor azonnal csere.

2012. máj. 21. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is MAM-osat használunk. 6 hósan váltottam a 6+ cumira és azóta is azt a kettőt használja. 14,5 hós. Hmmm, ideje lenne váltanom?
2012. máj. 21. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:

mam cumink van. 2-t használunk váltásban. Én 3 havonta cserélem, pedig még nincs foga. Én úgy tudom így kell.

10 hónapos.

2012. máj. 21. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy csináljátok, de nálunk ritka, ha megmarad egy cumi 3 hónapig. Volt olyan nap, mikor 2őt hagytunk el, csak délelőtt. Tudom, cumilánc... Van neki, leszedi róla simán... :)

Így most cseréltem vagy 20db 1ft-os mamos kupont, azzal talán elleszünk, míg cumizik :)

2012. máj. 21. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
2 havonta cseréltem fél éves koráig. 1 éves lesz, most 3 havonta cserélem neki.
2012. máj. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!