Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran vesztek játékok...

Milyen gyakran vesztek játékokat nagyobb (1 év feletti) babáknak? Csak alkalmakra kap vagy minden hónapban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én hétvégenként megyek az unokáimhoz, /5,5 éves, és 1,5 évesek/ és minden alkalommal viszek nekik valami apróságot. Kisautó, ruhanemű, apróbb ajándékok. A nagyobbakat,alkalmakra kapják.
2011. jan. 17. 08:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazán rendes nagymami vagy kedves első válaszoló. :)
2011. jan. 17. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég gyakran veszünk neki.Ha elmegyek vásárolni valamit mindig viszek neki.Mostanában annyi jó új játékot találtam,hogy mind megvettem neki.:-)
2011. jan. 17. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Karácsonyra kapott egy csomó játékot,most nem fog kapni a névnapjáig,ami júliusban van.annyi játéka van,nem férünk tőle.még sok is.
2011. jan. 17. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

A fiam decemberben született, és januárban van a névnapja... Szoktam is mondani, ilyen hibbant szülőket, jól kiszúrtak a gyerekükkel.

Most is rengeteg ajándékot kapott az ünnepekre, én úgy csinálom, hogy havi 1-2 újat veszek elő, nem bontom fel rögtön az összeset. Így kitart, nem nagyon szokott kapni pluszban.

Majd kap Húsvétra, gyereknapra újabbakat, azokat megint beosztom, aztán ha látom a fejlődését, érdeklődését, esetleg ősszel kipótolom a meglévő készletet. Így is 3 nagy láda játék van, sokszor nem is tud velük mit kezdeni.

2011. jan. 17. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
2 éves a legkisebb, a nagyok 7 és 11 évesek. Könyvet havonta veszünk, kisebb játékokat havonta, kéthavonta. Nagyobb dolgokat, pl: baba, társasjáték, memória alkalmakra kapnak.
2011. jan. 17. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:

A fiamnak is szeptembertől decemberig vannak az ünnepei, egy éves múlt, annyi játékot kapott, hogy karácsonyra mi már olyan játékot vettünk neki, amit amúgy is meg akartunk tavaszra (kismotort) Van olyan puzzle, rakosgatós játék, amit eltettem későbbre, a foggantyús puzzlet (állatos) néha elővesszük és megnézegetjük az állatokat és hangjait, aztán visszateszem a szekrényre. A xilofont is csak akkor vesszük elő, ha játszunk rajta. A sütifalót egy időre eltettem, az ikeás montessori is ment fel a polcra egy időre, bár azt nagyon sokszor rakosgatta. Az ugráló szamarát is eltettem, majd később elővesszük, egy adag régi játékot átvittünk a mamához, egy adag ment a fiókba, így is annyi van elöl....

Szóval mindig van valami, amit szeretnék neki még venni, pl. golyóvezető, feles formás állatos puzzle, stb, amik majd később kellenek. Leporelloból sosem elég, azt most rendeltem a bookline-on, egy húsvétis locsóverseset húsvétra, meg egy mondókásat csak úgy.

Játékot most valószínűleg csak húsvétra, gyereknapra fog kapni. Aztán nyáron meg úgyis jönnek a homokozójátékok csak úgy. Vagy majd a saját szülinapomra a fiamat is meglepem :o)

2011. jan. 17. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!