Más is unatkozik, ti mit csináltok otthon?
Anyukák! 16 hetes a kisbabám nagyon szeretem, gyönyörű, jó gyerek ( EDDIG).
Viszont én nagyon unatkozom, állandóan egyedül vagyunk, meleg van ,nem lehet kimenni sem.
Ez az első baba, úgy érzem nem tudom még egyszer ezt végig csinálni, pedig 3 gyereket terveztünk.
Szijaszija :)
Nekem ugyan meg nincs gyerkoc de a csaladban 3-4 is van (hajjaj!) :)
Nekem csak egy tanacsom lenne, aztan majd meglatod hogy hasznos e.En a tesomtol lattam ezt es neki is van 3 porontya.
Sokszor a gyerekes anyukak csak masik gyerekes anyukakkal ismerkednek es igy legtobbszor csak a gyerek meg az arrol valo cseveges koti ossze oket.
Szoval tesom a terhessegei es gyerekei idejen megismert egy csomo nem-gyerekes csajt/embert es tok jo viszonyba kerultek (neki is porgos munkaja volt) igy amikor otthon volt az aprosagokkal mindig volt akivel valtson par szot a "vilagrol" meg eljarjanak ide-oda (ne csak a jatszoterre) es ezek az emberek a vegen annyira megszerettek a kicsiket hogy tesom sokszor rajuk bizhatta oket par orara vagy eljottek latogatoba.
Pl o olyan helyekre jart, mint:
lakberendezo-tanfolyam
konyvtar
joga-ora
PC tanfolyam
stb... :)
Amugy meg tokre aterzem amit erzel, nem mindenkit elegit ki 100%osan az otthonules, es van aki feleslegesnek erzi magat vagy depresszios lesz.
Sok sikert a fosulihoz!
Jó, azért az, h szülj még egyet, sztem a másik véglet. Én mondjuk nem azt olvastam ki abból a hozzászólásból, hanem, hogy mindenki előbb-utóbb unatkozni kezd. Aki a baba előtt mozgalmas életet élt, azt nyilván nem elégíti ki egy idő után kizárólag a házimunka és a gyerek ellátása.
Olvastam egyszer itt valahol, hogy más is unatkozik-e babakocsi tologatás közben. Hát kiderült, hogy szinte kivétel nélkül mindenki, csak a legtöbben azért tolják, mert más is tolja.
Biztos van, akit kielégít ez a nemes feladat (gyereknevelés), van, aki ennél is többre vágyik, nincs ebben semmi különös, szerencsére nem vagyunk egyformák.
A kérdezőnek válaszolva pedig: írtak itt sok jó tanácsot, és tényleg az a jó, ha tudsz magadoknak valamilyen programot csinálni, elmászkálni ide-oda, barátokkal találkozni, kijárni a játszótérre, hátha van ott hasonló gondolkodású szimpatikus kismama, akivel bandázhattok együtt.
Sajnos, hogy unatkoznak az anyukák séta közben:(! Szegény gyerekek!!!
Én soha nem unatkozom, sőt élvezem a nagy sétákat. Közben gyönyörködöm az alvó kislányomban, ha pedig ébren van, beszélek hozzá. Virágot szedünk, kavicsokat nézegetünk, stb. Nekem kivételesen öröm, hasznos és kedvenc időtöltés a babakocsival való séta. Mi a fenének szültök ti gyereket nem értem?
Jaj istenem, ezt az utolsó mondatot most miért kellett? Meg végülis kiknek szántad?
Ezt írta: "Olvastam egyszer itt valahol, hogy más is unatkozik-e babakocsi tologatás közben. Hát kiderült, hogy szinte kivétel nélkül mindenki, csak a legtöbben azért tolják, mert más is tolja."
Itt olvasta, itt válaszoltak rá, azok, akik unatkoznak. Többszázezerből mondjuk 8 anyuka?
És ha unatkozik? Nem attól vagy jó anyja a gyereknek, mert élvezed a babakocsitologatást, ez butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!