Más is unatkozik, ti mit csináltok otthon?
Anyukák! 16 hetes a kisbabám nagyon szeretem, gyönyörű, jó gyerek ( EDDIG).
Viszont én nagyon unatkozom, állandóan egyedül vagyunk, meleg van ,nem lehet kimenni sem.
Ez az első baba, úgy érzem nem tudom még egyszer ezt végig csinálni, pedig 3 gyereket terveztünk.
Szia! Én nagyon is megértem ezt az érzést, én is átélek néha hasonlót. Ha a baba előtt sok mindennel foglalkoztál, akkor most persze hogy így érzel.
Annyiban hasonló a helyzetünk, hogy én is nemrég költöztem ide, 120 km-re otthonról, valamint szintén nem barátkozom könnyen, tehát nekem is 'csak' a férjem és a fiam van az életemben.
A többi anyuka babás időtöltéseket javasolt neked, én azt mondom, neked most valami olyasmire volna szükséged, ami teljesen más! Ami feltölt, és utána újult erővel veted bele magad az anyai szerepbe.
Nekem is mondtak pl hogy jo nekem, mert untakozok..........!!!!!!!!!!!!!! En nem az a zsiros haju-kinyult polos anyatipus vagyok, aki begubozik otthon es kesz!
En hetente 2szer-3szor osszejovok a baratnokkel egy-egy kavera (a baba is jon velem, aki 3 honapos), sokat setalunk, a haz mindig tiszta, naponta 1 valamit takaritok, ma pl a furdot es a konyhat.
A hajam es a sminkem mindig rendben, erre akkor van idom, ha a baba alszik.
Mindenre van idom a baba mellett, rengeteget beszelek hozza, ezt lehet pl vasalas kozben is.
Kulfoldon elek, semmi segitsegem, es baba mellett fogok megint tanulni (levelezon).
Annyi mindent lehet csinalni, pl nyelvet tanulni, filmet nezni, fozocskezni, sutit sutni, setalni a babaval, kirakatot nezni.
Nekem sokszor a tarsasag hianyzik. A ferjemmel megegyeztem, hogy hetente egyszer egy orat elmehetek pl vasarolni vagy fodraszhoz, ilyenkor o vigyaz a babara.
Én sem vagyok egy elhanyagolt anyuka, haj, smink, műköröm mindig rendben.
Szeretek csinosan öltözni, heti 3 nap este 1 óra torna, ilyenkor apa babázik.
Elozo vagyok, jol teszed, adj is magadra! Engem sem erdekel, hogy ki mit mond. A lakas tiszta, kaja van, ha megyek vhoza (legtobbszor a babaval) mindig csinosan.
Szoptatom a babat, idoben haza kell igy erni az etetesre, nem arrol van so, hogy egesz nap lofralok.
Lehet, hogy a tarsasag hianyzik neked? Jojj ossze egyszer-ketszer a baratnokkel, megjobb a mar gyerekes anyukak!
Vagy jelentkezz egy tanfolyamra, en nem bantam meg, igaz sokszor ejszaka tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!