Szerinted nem túlzás egy 3,5 éves kislánynak 100000 Ft-os ajándékot venni névnapra?
Kicsit kevés az infó ahhoz, hogy ezt meg lehessen ítélni. Ha ez egyszeri alkalom, akkor örüljetek neki. Elrontani nem fogja, nem is fog rá emlékezni, meg ennyi idősen még nem ismerik az érték fogalmát.
Ha folyamatosan ilyen ajándékokat kap, akkor már el kell gondolkodni a dolgon, mert bejöhet az, amitől tartasz.
Nem írtad, ki az ajándékozó, de esetleg meg lehet kérni, hogy tegye be ezeket az összegeket a gyerek nevére egy számlára, jól fog jönni a továbbtanuláskor, és csak valami apróságot vegyen.
Ha esetleg ti magatok készültök ilyenre, akkor is igaz az,. hogy ritkán nem okoz ez jellembeli ferdülést.
Világ életemben drága ajándékokat kaptam!
Mégsem lettem elkapatva! Úgy gondolom,hogy teljesen normális értékekkel rendelkező nő lettem!
Szóval szerintem nem ezen múlik, hogy rossz irányba indul-e el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!