Baranka kérdése:
Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
10 hónapos lánykám még egy estét nem aludt át teljesen egyhuzamban. Ezen szeretnék változtatni, nagyon kész vagyok a fáradságtól, kialvatlanságtól. Még szopizik. Mit csináljak, hogy ne kelljen fel esténként? Tudnátok segíteni?2012. máj. 17. 15:31
1/7 anonim válasza:
hozzátáplálás este tejpép+ anyatej
2/7 anonim válasza:
Nálunk nem jött be a tejpép adása sem. Aludjon veletek, ha szopizni akar, akkor csak fekve szopizzon egyet és aludhattok tovább. Mi így csináljuk.
3/7 A kérdező kommentje:
Velünk alszik. Már hozzátápláljuk. Ha lefekvés előtt adok neki szilárdat az se nagyon segít. Azért köszönöm a választ:-)! Aranyosak vagytok!
2012. máj. 17. 15:47
4/7 anonim válasza:
jó napirend, megfelelő mennyiségű szilárd étel + sok folyadék.
tehát reggel szopi, majd szilárd reggeli, 10raira gyümölcs, ebédre főzelék husival, elalváshoz szopi. uzsonnára tejtermék, vacsorára húsos tészta vagy rizs, krumpli, valami jó laktat szénhidrát, majd fürdés után szopi.
minden étkezés után és között vízzel kínálni :)
tejpépet én se tartom jónak 10 hónaposnak vacsira mert szomjas lesz utána. de uzsira tejtermékként teljesen jó :)
5/7 anonim válasza:
kicsi tejbe 2 EREDETI levendula olaj ez bele a fürdő vizbe,utánna masszázs szintén 2csepp levendula olaj és sima babaolaj keverékével,esetleg egy viburcol kup és-vagy homeos bogyok mert már fogzik gondolom és lehet némi javulás..én 14 hónapja nem aludtam éjjelente mikor ezt az olajazást kiprobáltam én adok még lefekvés előtt neki egy pohár citromfű teát nem kupozok..csak nem tudom azt 10hósan lehet e kapni..most 16 hós "csak " egyszer ébred de egy kis tápi és már alszik is tobább! remélem beválik..teljesen megértelek...
6/7 anonim válasza:
utolsó vok az ott 2 csepp eredeti levendula olaj akart lenni csak lemaradt a csepp:)
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem éhes, egyszerűen szereti a tejcit éjjel. Mi is így voltunk, anyatej és hozzátáplálás és felkelés. Meg kell neki tanítani hogy nincs mindig cici. Egy egy órával próbáltam kitolni az első éjjeli szopi idejét, nyugtatás-sírás és pár nap alatt hozzászokott. Utána megint egy órával kitolni és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!