Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Darabos kaja, hogyan csináljam...

Darabos kaja, hogyan csináljam? Kisbabám 9 hónapos múlt. Nem fogadja el a pépeset, eddig nem volt baj, mert legalább a darabosat elfogadta, de most már azt sem.

Figyelt kérdés
Ő önállóan szeretne enni, darabos kaját bepakolni a szájába, akkor boldog :-) De én nem tudom, hogy miket főzzek, miket adjak neki.
2012. márc. 30. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
én párolt zöldséget adok neki ilyenkor,egyébként meg a darált husit,villával összenyomkodott májat is bejátssza a szájába,igaz,h minden maszatos,de olyankor jön a kutyánk és takarít a földről:)
2012. márc. 30. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké! :-)

És ha hagyod enni egyedül, akkor utána megeteted még? Vagy nem? Én ezzel is bajban vagyok, ugyanis eszik ő de hát a fele mellé, a másik fele emide-amoda, sosem tudom, hogy etessem még meg, vagy hagyjam.

2012. márc. 30. 16:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Sima darált husit?? Azt már meg tudja enni? Nem semmi...mondjuk neki most jött a két felső foga, szóval van már kőkemény 4 foga, lehet, hogy azért vagánykodik az önálló evéssel.

Eddig nem nagyon tudta a husit megenni, csak forgatta a szájában.

2012. márc. 30. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja,félreértés ne essék,az enyém 11 hónapos,de mondjuk szerintem már 9hónaposan is kapott darált husit,elnyammogta,kiköpte,változó volt:)(mondjuk neki sok foga is van/volt)Bocsi,ha félreérthető voltam:D de a zöldségeket már akkor is imádta ő is fogdosni,eszegetni.

Van,h megpróbálom megetetni,de ha látom rajta,h katasztrófa és semmi,akkor hagyom inkább.Szerencsém van,mert ő még szopizik,így én a kaja miatt soha nem aggódtam,tudtam,h valahogy csak összeszedi magának, a kellő mennyiséget.:D

2012. márc. 30. 17:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:-)
2012. márc. 30. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!