Vélemények ezekről a babacipőkről?
Figyelt kérdés
Van valakinek ilyen? Szereti a babád? Inkább "hagyományos" (Elefanten, Siesta) cipőt vegyek, vagy megéri ezt kipróbálni?
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 16. 09:48
1/3 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, ettől az eladótól vettem. Bentre használjuk főleg, vagy ha az időjárás engedi, akkor a játszótéren, és kint az udvaron, a fűben. A betonon, utcán rendes cipőt, szandált használunk. Az első méretet fél évig nyűttük, mászott is, és járt is benne a fiam, mostam kézzel és mosógépben is, és csak egy pici kopás van egyiknek az orrán. Nagyon jó minőség, az eladó is nagyon gyors és segítőkész, a fiam pedig nagyon szereti ezeket a cipőket. A zoknit mindig leszedi a lábáról, ez soha nem zavarta. Szóval én csak ajánlani tudom! :)
2/3 anonim válasza:
Mi puhatalpú cipőt akkor vettünk, amikor még nem jártak a gyerekek, hogy azért valami legyen a lábán és szokja. Mikor kezdtek menni, már keménytalpút vettünk, ami fogja jól a sarkát is és szupinált.
3/3 anonim válasza:
Ha még nem jár, akkor igen. De ha már jár(mégha csak kezd is)akkor nem jó. Nem tartja a bokáját. Mi Salus cipőt, szandált vettünk. Nincs benne semmiféle betét,emelő(nem is szabad ilyenkor még, mert csak tönkreteszi a kialakulóban lévől lábboltozatot), és szupinált a sarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!