Én tegnap vettem sütőtököt.Nem neveném túl hígnak.Elég pürés jellege van.De csak azért vettem ezt mert a többiből nem találtam.Amúgy mást nem tudok róla mondani, mert most kezdtem el kóstoltatni.
Bocs ha érdemben nem sokat segítettem
2012. máj. 16. 08:48
2/12 anonim válasza:
nem szeretem, rossz ízűek. mindent kispórolnak belőle, amit csak tudnak.
kecsekemétit, univert szereti/szeretem
2012. máj. 16. 08:48
3/12 anonim válasza:
Csak a sütőtökből vettünk, de valami förtelem volt. Kisfiam megette, de inkább nem vettem többet.
2012. máj. 16. 09:02
4/12 anonim válasza:
én is kóstoltam a sütőtököt: miért savanyú? meg minek bele rizsliszt? (azt hiszem az volt benne)
kisfiam imádja a sütőtököt, de ezt fintorogva gyűrte le - ekkor kóstoltam meg
2012. máj. 16. 09:15
5/12 A kérdező kommentje:
Rizsliszt ha jól tudom azért van benne (mint sok másikban is), mert ezzel sűrítenek. A mi sütötökünk nem volt savanyú. Csak elég híg. lehet h meleg helyen tároltam otthon?És az az érdekes h volt szlovák címkés ovko-m az nem volt ilyen híg.
2012. máj. 16. 09:18
6/12 anonim válasza:
Pár éve volt ezekkel valami probléma... Nem emlékszem pontosan, de le is vették a polcokról.
2012. máj. 16. 09:21
7/12 A kérdező kommentje:
Igen az alma-málna gyümölcsben találtak a megengedettnél több növényvédőszermaradványt.
2012. máj. 16. 09:23
8/12 anonim válasza:
a sütőtököt, ha megfőzöd és pürésíted, akkor már jó az állaga. ez csak egy duma, hogy sűríteni kell, inkább csak annyi, hogy a rizs olcsóbb, tehát egy üvegbe már csak fél adag sütőtök kell és akkor már kb. csak egy diónyi sütőtököt adnak el neked többszörös áron, mint amennyi az anyagköltsége lenne, ha otthon csinálnád.
2012. máj. 16. 09:23
9/12 A kérdező kommentje:
Az biztos h otthon csak az lenne benne. De lehet most venni sütötököt?
2012. máj. 16. 09:24
10/12 anonim válasza:
Szerintem a legócskább bébiétel. Fiaim mindent megesznek, nagyon jó evők, de az OVKO bébiételeket nem ették meg soha! A legtöbbnek fura a szaga és némelyiket alig lehet kiszedni az üvegből(biztos megdőlt a rizsliszt).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!