Anmar Hilux babakocsiról vélemények?
Szia!
69.900 a Bippánál!
Én is ez meg egy másik között vacilálok,csütörtökön megyek megnézni,illetve választani és megrendelni...Kiscsajos szín kell,és olyan nincs készleten sajna.
Jókat hallani róla amúgy!
Te hol nézted?
Szolnokon néztem egy bababoltban, ott nagyon drága 82 e ft. De sok kocsijuk van,így tudtam igazán őket összehasonlítani.
3 verzióm volt PC682, Anmar hilux, és a raf-pol fenix, a pc-t rögötn kizártam, gagyinka tünt a babakocsi anyga, és kicsi is, szűk is:)
A másik kettő között a kerék dönött,anmar az fújtatható és kipróbáltuk a kezelhetősége, patkára való falhajtás a rugózás valami szuper:):):)És az eladó szerint kevés probléma szokott vele lenni.
Szia!
Szuper,sztem én is amellett fogom letenni a voksom...én még a mikado astont néztem,az is hasonló,de igazából van belőle egy virágos mintás fukszia színű és annyira tetszik,szóval azért megnézem mindkettőt és úgy döntök majd. Rendelni is tudod a Bippa Kft-től...kiszállítják...69-ért!Óriási az aston is 105eFt,de találtam egy akciósat ott 79e,hát nem mindegy,nem igaz! Az első babakocsi amit kinéztem az a Touragoo Flame...tök ugyanaz mint a Hilux,csak sztem szebb az anyaga a Hiluxnak,már képről is :) A váz ugyanolyan sztem. Üdv!
14 hónapja gyűrjük, és nagyon szeretem én is, és a fiam is. Igazi kényelmes fészek mind három része!
Hátrány: nem fordítható át a tolókar (tavaly sokat küzdöttem a napfénnyel) + mérete miatt meg kell gondolni, hogy hová tudsz bemenni vele.
Ezekkel a hátrányokkal én együtt tudok élni vele. Mi is a Bippa kft-nél vettük 65000-ért 1,5 éve (járt hozzá egy 5000 ft-os ajándék is).
Ne haragudj,régen jártam erre:)
7 hete használjuk, nincs vele semmi probléma, imádom, mindenki dicséri,hogy milyen szép kocsi. Kényelmes nekem-babámnak is. arra megy amerre én szeretném, hiába a bolygókerék(sokan panaszkodnak más márkájú kocsikra).
Én elégedett vagyok vele nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!