Recaro Akuna babakocsiról vélemények?
Első válaszolónak üzenem, hogy a márka nem annyira gagyi attól, hogy ő nem ismeri...
Mindegy, amúgy is olyanok válaszát várom, akik próbálták! A második válaszolónak köszönöm, a következő a listámon az ABC babkocsi, csak körbe akarom járni a témát, mielőtt megvesszük!
Én is gondolkoztam ezen a kocsin, Én mondjuk csak jót hallottam róla. Amiért végül "lemondtam" róla az azért volt, mert kicsik a kerekei. Mi elég sokat fogjuk "nyúzni", nekem nem jó egy ilyen helyes kis városi kocsi.
Az első hozzászólónak csak annyit.
A RECARO cég hosszú évek óta gyárt üléseket (autókba). Limitált szériás kiadásokat gyárt, sport üléseket, rally autókba. Elég nagy nevű és megbízható cég. A mi kocsinkba ilyen ülés szett van, nem csak limitált, gyönyörű, kényelmes, hanem sajnos drága is. Egy pár éve gyárt babakocsikat, és kocsiba üléseket a babák részére.
Szóval amihez nem értesz, járj utána!
Szerintem nagyon szuper babakocsi, nem hírból hallottam, nekünk ilyen van.
Nem gagyi, nem nyikorog, könnyen kezelhető. A biztonsági ülés zseniális, könnyen beköthető, mosható a huzata és az egyik legbiztonságosabb a tesztek alapján.
A mózeskosár kényelmes, nagy, praktikus.
Az állvány könnyen csukható, nyitható, nem cseklik-nyaklik.
A lányom négy hónapos, használjuk eleget, megyünk rengeteget és csak jókat tudok mondani. Webshop-ból rendeltük, Németországból, így jóval olcsóbb, mint itthon.
Az összes 100ezer körüli travel system babakocsi, biztonsági és kényelmi szempontból szerintem sehol sincs ehhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!