Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Próbáltátok a Holle bio...

Próbáltátok a Holle bio bébiételt? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szerintem kicsit drága, de talán azért, mert bio.

[link]

2012. máj. 15. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi mindenféle bébiételt próbáltunk már, ezt is. Igen kicsit drága, de én előnyben részesítem a bio bébiételeket a vegyszermentes növény termesztés miatt (de nem csak biot kap a babánk). Az én kislányom a natúr almát csak ebben a márkában eszi meg, de pl. próbáltam neki adni egy ilyen márkájú sütőtök-burgonya-cukkini főzeléket és utálta (ami csak azért meglepő mert alig van olyan főzelék amit megeszik de pont a sütőtökös főzik amiket amúgy szeret de ez a márka nem kellett neki). Egyébként pl. a hipp is bio, és még valami nem tudom véletlen-e hogy a minimanó honlapját linkelted be, én imádom ezt a bababoltot, de bébiételt szerintem ne vegyél itt mert drágább mint máshol. Ha hipp, kecskeméti esetleg univer akkor DM, vagy Interspar. Ha Holle akkor mi a Herbaházban szoktuk venni (babakártyát is lehet kiváltani amivel jár valamennyi kedvezmény, talán 10% de ebben nem vagyok biztos).
2012. máj. 16. 08:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem vennék bababoltban bébiételt. Én is sokáig bio bébiételt adtam a kislányomnak, de a DM-ben vettem Hipp, vagy DM saját márkás Babylove bio üvegeseket. Mindegyiket nagyin szerette.
2012. máj. 16. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!