Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üveges bébiételt le szabad...

Üveges bébiételt le szabad fagyasztani?

Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hónapos, az almát már kóstoltuk, a következő az őszibarack lenne, de ugye az most nem nagyon van, csak import. Marad az üveges, de pár napig úgyis csak 1-2 kanállal eszik. Eloszthatok 1 üveg bébibételt 5-6 részre és lefagyaszthatom? Vagy kaphat import barackot is?
2012. ápr. 6. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Enyémek ordítottak, ha elvettem előlük az ételt. Simán megették az EGÉSZ kisüveges Univert. Ha felet adsz neki, attól sem lesz baja, másik nap meg a másik felét. Ne fagyaszd le. Fölösleges kanalanként szoktatni.
2012. ápr. 6. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan fagyaszthatod, csak nehogy az üveggel rakd a fagyóba. :) Én nagyon ajánlom neked, hogy vegyél jégkockatartót, mert azokban frankón lehet porciózni a bébikaját, nekem annó nagy haszna volt! :) még most hagyján az alma, de mikor egy kis darab csirkemell és is kb. 1 heti adag volt a babámnak... na akkor jó volt, hogy jégkockányi mennyiségeket fagyasztottam és úgy kapta meg. Import gyümit én nem adnék, bár biztos sokan igen, de én úgy vagyok vele, hogy még a hazaiban is ki tudja mi van... A külföldi meg aztán tényleg lutri. De esetleg vehetsz fagyasztottat is. Még abban is jobban bízok, de ez is változó mindenkinél. A tuti szerintem is inkább az üveges. :)
2012. ápr. 6. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
ja, és ne adjál nekik import barackot, csak ha már itthon is terem. Inkább akkor már befőttet, bár abban meg sok a cukor :S
2012. ápr. 6. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:

én gy csináltam, hogy első nap 2 kanál, második nap 4 kanál, harmadik nap pedig amennyit kér. ha maradt is nem fagyasztottam, nem tudom, eszembe se jutott tovább tartósítani.

amit az első írt na azt ne csináld, adj neki almát a 2 kanál barack után!

enyém allergiás volt egy ízre, hát nem írom részletezem milyen szörnyen nézett ki 2 kiskanáltól. ha egy egész üveget kapott volna akkor... :(

2012. ápr. 6. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
mire volt allergiás a gyereked?
2012. ápr. 6. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Semmiképp nem akarok 2 kanálnál többet adni elsőre. Almából is kb 25-30 grammokat eszik csak, utána szopizik.

2012. ápr. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!