Kész bébiételt le lehet fagyasztani?
Szólt a védőnőm hogy az önkormányzat osztogat, de nem voltunk itthon, így anyukám ment érte. Márc. végén jár le a szavidejük, és annyit kapott hogy addig biztosan nem eszi meg őket a babám! Az egyik sárgarépa-sütőtök, a másik sárgarépa-krumpli-sonka!
Köszönöm szépen előre is!! :))
Én nem fagyasztanám le de a szavatossági idő egy dolog.
azt csinálnám hogy ha addig nem fog ilyesmit enni a babád akkor kapja inkább olyan akinek valóban eszi ezeket a gyereke.
a lefagyasztással nem növeled a szavatosságát.
De, megbnöveli! Mivel -18 fokion semmiféle baktérium nem tenyészik, így ha lefagyasztod, ugyanolyan minőségű lesz felbontáskor az étel. Miért? Ha megfőzöl egy ételt, kihűlés után lefagysztod, az nem lesz jó mondjuk 1 hét múlva? Persze, hogy jó lesz.. ha ugyanezt próbálnáűd sima hűtőben... megnézhetnéd :) Ugyanígy a mirelit áru fogyaszthatóságát is megnövelik.. A boró kifejtés után néhány nap alatt tönkremenne, ha lefagyasztod, fél évig tökéletes..
Kész ételt 3 hónapig tarthatod -18 fokon.
Eszi ezeket a babám, nincs ezzel probléma, csak olyan sokat kaptunk hogy nem fogja tudni megenni 1 héten belül.
Közel s távol pedig egy baba sincs akivel megoszthatnám.
Megpróbálom lefagyasztani, max. nem adom oda ha valamit észlelek rajta kiolvadás után!!
Köszönöm mégegyszer! :)
ok. akkor rosszul tudtam ..
első.
9:12-nek:
én is így gondolom, nagyon szépen köszönöm!!! :)))
Kiolvasztákor ne ijedj meg, ha kicsapódik egy kis víz! Ez természetes dolog, minden fagyasztott dolognál ez van. Kiolvadás, felmelegítés után keversz egyet rajta és már megfelelő is az állaga :) 2, 3. voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!