A Hauck Viper Trio babakocsival mennyire vagytok elégedettek? Tapasztalatok, vélemények érdekelnének?
Nekem a sima Hauck Viper van. Imádom, a gyerekem is imádja, egyáltalán nem borulékony!!! Ne csináld már, ha tényleg borulékony lenne, nem lehetne forgalomban!!!
Már 1,5 éves a gyerekem, sokszor tornázik benne, ide-oda hajlong, de meg sem moccan a kocsi, nem tud felborulni!
A 3 kerék miatt nagyon könnyű vele menni, könnyű irányítani akár egy kézzel is.
Szia
Én ugyan ilyen babakocsit veszek most a kislányomnak.
Van már egy két éves kisfiam, 4db babkocsit vettünk neki a két év alatt. Egychiccot, egy bergont egy top rider-t és egy noname esernyő kocsit. Az első kocsi nagyon klassz volt, csak hosszra kicsi így a kisfiam 3hónaposan kinőtte. A bergon egy nagyon jó kocsi annak aki csak terepje használja. Boltokban viszont már nehézkes a közlekedés vele. Ez az egy hibája.
A másik kettő esernyő kocsi volt amit én szétnyúztam az utolsót még most is nyúzom, így tudom hogy egy esernyőkocsinak kicsi a kosara a teherbírása egyenlő a nullával. mivel kismama vagyok az enyém se a régi. Így a kocsi szenved nem én. :)
Amikor uj babakocsi után néztem az alábbi szempontokat vettem figyelembe
Garancia!!!!
80cm fekvő felület. (LEmérettem a boltba a mózest és a sport részt is)
Egybe tolókar, a könyebb kezelhetőség érdekében.
Nagy bevásárló kosár és tömör gumi kerekek.
Bementünk egy nagyobb babakocsi üzletbe ahol van 30-40féle kocsi ez az egy felelt meg a kritériumoknak, az ÖSSZESNEK!
Mivel teljeskörüű garancia van rá így nyugodt szívvel veszem meg.
Remélem tudtam segíteni a döntésben.
Pár év eltelt, de nekünk nagyon bejott a Rapid 4s. 😀
Könnyű lenne, ha nem majd 8 kg lenne a gyermekem és még nincs 3 hónapos 😂
Könnyű tolni, nincs napernyő, de minek? A nap úgyis úgy süt ahogy akar. Pelenkát kötök rá. Tokeletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!