Az orvos szerint ez normális más vélemények? Tehät az en pici länyom 10 hetes es a nappalal meg az ejszakäval eggyütt alszik 4-5 oräkat azt mondta az orvos ez normälis.
Tuti vmi nem stimm, 4-5 óra állati kevés egy ilyen kicsinek, összesen inkább 4-5 órát kéne fent lennie.
Ha van ott olyan hogy Infacol, akkor próbáljátok meg, újszülöttnek is adható, segít, hogy távozzanak a pukik, egy nagyon jó szer szerintem, meg kicsit tornáztasd nagyon finoman a lábait, felváltva a pci felé tolni-húzni. Hátha a hasa miatt van.
Ha ezek sem segítenek, akkor legyél erőszakos a dokival, mert lehet vmi más van...
Ha lenyomod az ` és utánna az A-t akkor ír á-t a billenytyüzeted.
èn is németországba élek, én megvagyok elégedve a dokimmal, ö mindig oda figyelt a gyerekemre, de pl a szoszéd csaj aki német átjütt a mi orvosunkhoz a gyerekével, mert az ö dokiját sem tartotta túl jónak.
váltsál dokit és ennyi.
4-5 óra tényleg kevés, de ha pl néha félórákat még közben alszik akkor azért lehet van az együttesen több is.
Mit mondott a védönö? Öt is felhívhatod még simán. habár 6 hétig jön csak, de mondta akármikor hívhatom, még rátok emlékszik is tuti.
Magyarországon még ennyit sem csinálnak, vagy beskatujázzák, hogy kell neki antibiotikum, meg ez meg az. Az én dokim pl sima hasmenéssel nem foglalkozik, ad rá olyan szert ami nem gyógyszer, meg elmondja mit tegyek, de antibiotikum egy bakteriális fertözésre adott csak (ott tutik voltak a tünetek).
Ha nem vagy elégedett keress másik orvost, mi egy aprócksa feluban élünk 4 gyerekorvos van csak a faluban.
Hát hallani olyanokat hogy kevés egyik-másik babának az alvásigénye, de ennyire? Anyatejes vagy tápszeres? Elég neki a tejci? A kezedben sem alszik jobban? Vagy babakocsiban?
Az egy dolog hogy hasfájós, de attól még szerintem kevés ez a 4-5 óra. A helyedben nem hagynám annyiban. Megnézetném orvossal, legfeljebb megnyugodsz hogy tényleg egészséges csak ilyen kicsi az alvásigénye.
Próbáld meg magadra kötni hordozókendővel. Akkor lehet, hogy megnyugszik. Ilyen kicsiknek kell még a sok testközelség.
Meg ez egy ördögi kör: ha sokat sír, sok levegőt nyel, fájni fog a hasa, és megint csak sírni fog.
Próbálhatod hasra fektetni, vagy a hasát az óramutató járásának megfelelően körbe simizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!