Mas baba is bevarrt cimke manias, vagy csak az enyem?
Figyelt kérdés
Minden jatekon, ruhan, takaron a legerdekesebb resz a cimke :) Ez babaszokas?2012. máj. 15. 22:17
11/15 anonim válasza:
Igen, én 9 hónaposom is imádja a címkéket, logókat, hímzéseket, rojtokat stb.
12/15 anonim válasza:
Aha! Az én fiam kapott a tesóméktól egy olyan sárkányt..vagymit...ami tele van varrva ilyen címkékkel, hát el nem hiszitek azt az élvezetet amit az a sárkány nyújt a gyereknek :-)
A mai napig az morzsikálja a legszívesebben :-))
11 hónapos
13/15 anonim válasza:
Igen,címke és madzag mániás!!! :) A legszebb macin is címke a lényeg! :)Csak a nagyon hosszúakat vágom le,mert egyszer a nyunyijáét úgy bekapta,majdnem megfulladt! A sapkák madzagját is lenyeli teljesen,néha frászt kapok!
14/15 A kérdező kommentje:
:) de aranyosak!! Epp en is egy csupa-cimke jatekon gondolkodtam, hogy csinalok neki egyet. Biztos orulni fog :)
2012. máj. 16. 20:06
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!