Kicsit megszeppentem. Ez mennyire "kirívó" eset?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 6 és fél hós a kislányom, és ma konkrétan - egyedül, minden segítség nélkül - felállt a kiságyban. Eddig is próbálkozott már vele, de reméltem, hogy eltolhatjuk még egy darabig az álldogálás időpontját. Én, mint gerincbeteg, nem igazán örülnék, ha a sietsége miatt lenne később egészségügyi gondja... mennyire gyakori, hogy egy baba ennyire fürge? Később lehet-e ettől baja? (Kérlek, kíméljetek meg a közhellyé vált "amit maga csinál, attól nem lehet baja" szövegtől, mindig ezt kapom, de ez sajnos nem biztosíték arra, hogy ha most éppen nem jelentkezik gond, 10 év múlva sem fog.(Alapjáraton a leányzó forog, kúszik, mászik, ha kedve tartja felül.)2012. máj. 15. 21:59
21/21 anonim válasza:
Én elfogadom,ne álljon!De akkor kérem valaki írja le,hogyan lehet ebben megakadályozni!Járókában,kiságyban,automatikusan feláll ha épp nem alszik,ha szabadon van,lent a földön az ideje nagy részét azzal tölti,hogy elérhető dologhoz mászik és felkapaszkodik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!