21 hónapos kislányom ma a bölcsibe ébredés után leszürkült, a szája és körülötte, valamint a keze a nevelők elmondása szerint. Volt már valakivel ilyen eset?
Nálunk nem teljesen ilyen volt, de hasonló. Mentem a kisfiamért az oviba, azzal fogadott az ovónő, hogy leszürkült a fiam, ezért nem engedték felkelni. Gyorsan hívtam apát, hogy jöjjön értünk kocsival (amúgy 5 perc séta az ovi), mert menni kell a kórházba.
Erre félrehívott egy idősebb dajka, és mondta, hogy nem kell ám megijedni, nem akart kötözködni az ovónővel, de nem leszürkült, hanem nagyon sápadt volt..
Most őszintén, hogy lehet összekeverni a sápadtságot a cianózissal? A mai napig sem értem..
1000 oka lehet, hogy miért történt ez a ksilányoddal. Ne gondolj egyszerre a legrosszabbra. A kardiológus úgyis elmondja, hogy mitől lehet.. Ha pedig addig nem történik ez meg újra, valószínű, hogy felesleges volt az aggodalom.
Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!