Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyire csodálatos az...

Tényleg ennyire csodálatos az anyaság? Mindent megér?

Figyelt kérdés
nekem még nincs baba ,de szeretnénk.!gyógyszert kell szednem hogy legyen ami olyan kellemetleg mellékhatással jár,hogy bedugult az orromtőle. most megint felirták,bér kevesebbet kell szednem hogy hátha nemlessz mellékhatása. addig kell szednem mig nemlessz baba és utánn is 3 hónapig.!csak azt nemtudom hogyfogom kibirni hogy nemkapok levegőt az orromon. elég kellemetlen.
2009. jún. 26. 17:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
17:48-as köszönöm az együttérzést!
2009. jún. 26. 17:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egész terhesség alatt el volt dugulva az orrom.És voltak még ennél kellemetlenebb tünetek is,amik miatt néha jó volt panaszkodni,de csak azért,hogy egy kis biztatást kapjak.Pedig 2 évig vártam ezekre a tünetekre.Onnantól volt könnyebb,amikor már éreztem a baba mozgását.A szülés fájt nagyon,végig is futott az agyamon közben,hogy mi a francnak akartam én ezt,de amikor a mellkasomra tették úgy gyűrötten,magzatmázasan...ezerszer végigcsinálnám,újra,meg újra,meg újra...!!!

A felépülés rohadt kellemetlen a számomra,fáj,szúr.De amikor ez a kis tündér rám néz,hozzám bújik,elalszik rajtam és hallom a szuszogását,vagy szopi után nagyokat cuppant a kis szájával,és látom hogy elégedett,vagy amikor csak én tudom megnyugtatni,és letörölni a könnyeit...megéri,hidd el!!!Tényleg bármit megér!!!!!!!

Kitartás!

3 hetes tündér anyukája

2009. jún. 26. 18:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Lesz babád, ne izgulj és átélheted te is azt a sok jó érzést, amit én már másodszor éltem meg és vágyok rá harmadszor is! Drukkolok!
2009. jún. 26. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Igen, azt szokták mondani, az anyaságra nem lehet felkészülni, mikor a pocakodban van akkor a legszebb dolog és alig várod már,hogy találkozz vele, mikor megszületik, akkor meg róla szól minden, lesznek nehéz pillanatok is (mert anyukák valjuk be, vannak),de mikor rád néz és a kis kezével megsimogat, vagy a csinytevés után rádnevet, minden mérged és haragod elszáll.

Ja és az orrdugulás, ami most kellemetlen neked, ha majd sikerül és remélem őszintén, hogy igen, terhes leszel, akkor az első három hónap még kellemetlenebb (vannak kivételek), nekem az volt, állandóan roszul voltam,de MEGÉRTE!!!!

Sok sikert, én nagyon szoritok!!!

2009. jún. 26. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg csodálatos!

Mindent megér!!!

Ameddig nem volt a kislányom, nem is volt igazi életcélom. Persze ez számomra csak a születése pillanatában derült ki! Ő az életem értelme!

2009. jún. 26. 20:49
 16/21 A kérdező kommentje:
18:03-as!neked is teljesen bevolt dugulva mindkét orrjukad?és egyáltalán nem kaptál levegőt egyikből sem? miért volt neked gyógyszer mellékhatásként?
2009. jún. 26. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam rendesen levegőt, fájt a hátam, diétáznom kellett vadúl. Rengeteg apró lemondással járt a terhesség. S most a szoptatás alatt izületi fájdalmaim vannak állandóan, fáj a derekam, lóg a mellem, ráadásul az egyik nagyobb jóval a másiknál. A mellbimbóim kivörösödtek, fájnak, s azt mondom, MINDENT MEGÉR EZ A KISFIÚ, AKI AZ ÉN GYÖNYÖRŰ GYERMEKEM! És szeretnénk másodikat is jövőre! Ez életem legeslegnagyobb húzása, és legboldogabb időszaka!
2009. jún. 26. 20:59
 18/21 A kérdező kommentje:
kössz! az orrod teljesen bedugult, erre érted hogy nem kaptál levegőt?
2009. jún. 26. 21:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, bedugult az orrom, mert az orrnyálkahártya megvastagszik várandósság alatt, plusz az allergiát is kihozta nálam a terhesség, ami miatt még fújhattam is az orrom. Tehát kijutott az apró kellemetlenségekből bőven, de hidd el, nem érdekelt. Olyan örömmel vártam ezt a kis csöppséget. Főleg a második trimeszter ilyen boldog, akkor csak a szép dolgokra koncentrál az ember.
2009. jún. 26. 21:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok újra. Azért kérdeztem hogy mit szedsz, mert sejtettem. Este vettem be, úgy jó volt, lement a nagy dózis, amikor aludtam. Mondjuk főleg szédültem tőle.
2009. jún. 26. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!