Tényleg ennyire csodálatos az anyaság? Mindent megér?
Szia!
Nekem egész terhesség alatt el volt dugulva az orrom.És voltak még ennél kellemetlenebb tünetek is,amik miatt néha jó volt panaszkodni,de csak azért,hogy egy kis biztatást kapjak.Pedig 2 évig vártam ezekre a tünetekre.Onnantól volt könnyebb,amikor már éreztem a baba mozgását.A szülés fájt nagyon,végig is futott az agyamon közben,hogy mi a francnak akartam én ezt,de amikor a mellkasomra tették úgy gyűrötten,magzatmázasan...ezerszer végigcsinálnám,újra,meg újra,meg újra...!!!
A felépülés rohadt kellemetlen a számomra,fáj,szúr.De amikor ez a kis tündér rám néz,hozzám bújik,elalszik rajtam és hallom a szuszogását,vagy szopi után nagyokat cuppant a kis szájával,és látom hogy elégedett,vagy amikor csak én tudom megnyugtatni,és letörölni a könnyeit...megéri,hidd el!!!Tényleg bármit megér!!!!!!!
Kitartás!
3 hetes tündér anyukája
Igen, azt szokták mondani, az anyaságra nem lehet felkészülni, mikor a pocakodban van akkor a legszebb dolog és alig várod már,hogy találkozz vele, mikor megszületik, akkor meg róla szól minden, lesznek nehéz pillanatok is (mert anyukák valjuk be, vannak),de mikor rád néz és a kis kezével megsimogat, vagy a csinytevés után rádnevet, minden mérged és haragod elszáll.
Ja és az orrdugulás, ami most kellemetlen neked, ha majd sikerül és remélem őszintén, hogy igen, terhes leszel, akkor az első három hónap még kellemetlenebb (vannak kivételek), nekem az volt, állandóan roszul voltam,de MEGÉRTE!!!!
Sok sikert, én nagyon szoritok!!!
Igen, tényleg csodálatos!
Mindent megér!!!
Ameddig nem volt a kislányom, nem is volt igazi életcélom. Persze ez számomra csak a születése pillanatában derült ki! Ő az életem értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!