Tényleg ennyire csodálatos az anyaság? Mindent megér?
Gondolom sejted hogy csodálatos, különben miért szeretnél babát nem? Amúgy mit szedsz?
2009. jún. 26. 17:32
2009. jún. 26. 17:33
Mindent megér!!!!
4 hós baba anyukája
2009. jún. 26. 17:36
Az orrdugulás csak az egyik kellemetlen dolog, ami a terhességgel, szüléssel, anyasággal jár együtt. Hidd el, lesz ennél kellemetlenebb is, de az, hogy anya lehess, sok mindent ki lehet bírni, még olyan dolgokat is, amiket előzőleg nem is gondoltál volna :) Az, hogy érzed a babád mocorgását, rugdosását, míg a pocidban van és miután megszületett és rád néz..minden kellemetlenséget elfed. És utána is minden mosolya, az első szavai.. Igen, ennyire csodálatos. Pedig nem csak szép oldalai vannak és mégis! 4 gyerekes anyuka
2009. jún. 26. 17:36
5/21 A kérdező kommentje:
Bromocriptint szedek!Azért kérdeztem (amúgy tudom hogy mindent megér és hogy csodálatos)
de kis erő biztatás kellene. Probálok erre koncentrálni hogy majd a végeredmény jusson eszembe igy könyebb.
Szerintem amíg ez a kérdés megfogalmazódik benned, nem vagy felkészülve rá. Az anyasággal sokmindent fel kell adnod eddigi életedből, megváltozik minden! De annál csodálatosabb dolog nincs egy nő életében!
2009. jún. 26. 17:40
Haj de jó is lenne ha csak az orr dugulástól kellene szenvedni egy gyerekért... Nekem mindenki azt mondta, hogy a terhesség egy csoda, majd jól fogom érezni magam, szép leszek, energikus leszek, örülni fogok mindennek, rózsaszínben fogom a világot látni stb.... Hát ebből nálam egy sem jött be. A terhesség borzalmas. Nem hiába hívják terhességnek, tényleg nagy teher. Fáj minden porcikám, olyan vagyok mint egy fejős tehén, mozdulni nem tudok a hasamtól, a járásom is teljesen megváltozott szóval elegem van. Alig várom, hogy megszüljek és aztán soha többet!
37 hetes kismama
2009. jún. 26. 17:46
8/21 A kérdező kommentje:
Jaj de hogy nem vagyok felkészülve rá!Már 3 éve szeretnénk . anyagilagis rendben állunk!CSak kis biztatás kellene...Hidd el készen állunk azlegyen a legkevesebb,hogy lemondjak minden dologrol mindenről,csak most hogyha 6 hónapig igy kell lennem hogy csak szájon kapok levegőt kellemetlen.
Az utolsóval nem értek egyet, hogy nincs felkészülve a kérdező. Én most a második babát várom és már egy párszor eszembe jutott, hogy mibe vágtam bele már megint a fejszémet. Persze tudom, hogy megéri, de az embernek néha lehetnek negatív gondolatai is. Ettől vagyunk emberek.
2009. jún. 26. 17:48
10/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!Bárcsak nekem is akkora hasam lenne mint neked és baba is lenne benne!!!!ezekt hogy fáj a láb meg ilyenek jobban elviselném!
Kapcsolódó kérdések: