Mennyi segítséget vártok el gyermekeitektől? A házimunkára gondolok.
Én úgy tervezem,hogy mindent megcsinálok, csak a minimálisat kell majd segíteniük (pl. játékpakolás), helyette játszanak, tanuljanak. Volt egy barátnőm gimis koromban, hárman voltak testvérek, és az anyukájuk is ilyen gondolkodású volt, nem háztartásbeli, tanárnő. Azt mondta nem azért szülte a gyerekit, hogy segítsenek a házimunkában. Akkor ez nagyon megtetszett, és elhatároztam én is ilyen leszek. Remélem megvalósítható. Persze a lányomat pl megtanítom sütni-főzni stb, de nem lesz kötelező a krumlipucolás stb., napi szinten.
Csak most egy kicsit ideges lettem, mert anyósom már azt tervezgeti, hogy hogyan segít majd neki az unokája a házimunkában! Pedig nem is velük lakunk, hetente egyszer látogatjuk meg őket. Vajon mit fog szólni az én elképzelésemhez? De nem is ez a kérdésem, hanem hogy van-e aki így csinálja és bevált-e, nem bánta-e meg hogy így neveli a gyerekit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!