Hogy van időtök házimunkára? 4 hós fiam, nem nagyon enged. általában nem nagyon játszik el játszószönyegen, illetve már a pihenőszékért sincs úgy oda.
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 18:01
1/4 anonim válasza:
Én megtudok mindent csinálni.Nekem is 4hós a babám.Reggel általában visszaalszik akkor szoktam kitakaritani.Ha teregetek vasalok akkor ott van mellettem.Mondjuk ő el van ideig óráig a kiságyában is.
2/4 anonim válasza:
Ezt akár én is írhattam volna. Ugyanúgy 4 hós a kisfiam, és én is csak akkor tudok valamit csinálni, amikor fél órára bealszik vagy amikor Apa lefoglalja. Ötleteket én is várom:-(
3/4 A kérdező kommentje:
akkor egy huron pendülünk:Dsegits ha tudsz vmit:D
2009. jan. 13. 19:16
4/4 anonim válasza:
Nálam elvan a lányom addig a szőnyegen, amig porszívózok, szereti is a hangját. Felmosni csak akkor tudok, ha már alszik. A mosogatás feléig kibírja az etetőszékben (dönthető a támlája), de főzni nem tudok mellette, max. előkészíteni egy darabig, ha jó kedve van. Teregetni "szeret", a ruhát előtte táncoltatom, meg-meg cirógatom az arcát vele, azt nagyon élvezi. Portörlés meg nem volt egy ideje, csak ahol nagyon látszik. Sajna ennyi... Most 6 hónapos, és vettünk járókát, most egy kicsit jobban elvan benne, talán azért, mert újdonság. Forog benne, felteszi a lábát a rácsra, stb. Úgyhogy én is kínlódom ezzel a problémával, de nyugalom, fog ez változni! Ez már nem is zavar annyira, mint az, hogy mostanában éjszaka nem óhajt aludni... :) Úgyhogy, kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!