Hogy véditek majd a karácsonyfát másfél-2 éves örökmozgó, kíváncsi gyermekeitektől?
Kicsim másfél éves lesz Karácsonykor. Egy rettentő kíváncsi és felfedező típus, tuti egy perc alatt lebontaná a fát, ha nem borítja azonnal magára. :( Nem tudjuk olyan magasra tenni, és nagy fát szoktunk, mit tehetnék?
Ti hogyan oldottátok meg?
Nekünk is mindig nagy a fánk. Én alulra ahol elérte csak műanyag díszeket raktam, annak ha leszedi sem lesz baja.
Amíg kicsi volt, (most már 5 éves, a tesója a kicsi most 7 hós) addig kikötöttük a fát, hogy tuti ne rántsa magára.
Tavaly karácsonykor 1 éves volt a babánk. Mi betettük a járókába a karácsonyfát.
Szerintem idén is ott lesz a járókában (csak újra össze kell majd rakni).
Ha nem lenne járókánk, én kikötném a fát, hogy ne tudja magára borítani + nem tennék alulra díszeket, vagy csak műanyagot, de semmiképpen olyat, amivel kárt tud okozni magának.
Vagy vegyetek kisebb fát, és tegyétek asztalra/sámlira/hokedlire.
Vagy lógassátok le a plafonról.
Több ötletem nincs, de remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!