Van olyan anyuka aki nem a bolti baby etelt adta a babajanak hanem amit otthon o csinalt repabol vagy egyebb masbol? Mi volt az oka?
Nem szeretem a szélsőségeket.
Nagy részben én főzök neki, de egy héten egyszer kap üvegeset. Nem mindig, nem törvényszerűen, de általában. Őszibarackot pl, mert az meghajtja kicsit, ha már szenved a kakival, de én nem tudom elkészíteni mert nincs most barack (vagy ami van, még inkább mű, mint a babakaja).
De alapvetően én is a nagy mennyiséget főzök, majd fagyasztok elvet alkalmazom.
Vegyesen kap!
Annyit megjegyeznék,hogy bébiétel ellenes barátnőm is mindig azzal jött,hogy milyen sok méreg lehet bennünk.
Na egyszer elkísértem vásárolni, ahol megvette az olyan paradicsomot, amin nem volt piros rész, csak fehér a permetszertől. Kérdeztem,hogy mit főz ebből a sz@rból! Válasz: gyereknek passzírozom le.
Na erre most mit lehet mondani? Tényleg ennyire buta,hogy elhiszi,hogy ez így sokkal egészségesebb?
A hozzátáplálás kezdeténél, amikor csak kanalazgattunk, üvegessel kezdtem, mert necces volt, hogy mennyit eszik, mennyire ízlik neki stb. Emellett abban biztos voltam, hogy nitrit-nitrát nincsen benne. (ezekre szigorúan át vannak vizsgálva)
Majd, ah az üveges bejött, rögtön meg is főztem neki a következő adagot.
A fagyasztás is erősen károsítja a táplálék minőségét, nem vagyok híve, inkább készítem neki frissen, felkelek hajnalban. Hűtőben tuppis dobozban eláll 3 napig.
Egy jó minőségű bébi kajától nem kell félni, annyira bizony félhetsz a piaci zöldségtől is, mert azokat a kutya nem vizsgálja át. Akinek saját kertje van, a legnyerőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!