Van itt olyan anyuka, aki pici babájának adott már Aloe First-et?
Nyugodtan adhatsz neki(gyógyszernél mindenképp jobb)!Én aloe activatort cseppentek a szájába étkezés előtt és után is hogy ne fájjon a pocija és bevált!Szerintem bátran alkalmazd a termékeket :)
10napos kislány anyukája
Kedves sumergo!
Lemaradt a magyarázat. Kifejtenéd a véleményed bővebben?
Már többször kifejtettem, most nem szeretném újra! Többször volt már ilyen jellegű kérdés, ha rákeresel, megtalálod.
Röviden gondom van:
1.klinikai vizsgálatok hiányával, tapasztalatok gyűjtésének hiánya, felülvizsgálatok hiánya
2.összetevők egyáltalán nem természetesebbek, mint más hasonló termékek, akikre nem írják rá, hogy 100 %-ban természetes
Mielőtt baromságokat írkálsz nesze klinikai vizsgálatok százai állnak rendelkezésre. Persze fröcsögni azt könnyebb, meg baromságokat írkálni.
A tények az aloeról:
Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése.
Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.
Én már nagyon régóta (legalább 10 éve) használom MINDENRE! Komolyan, nem akarom leírni, hogy melyik testrészemre fújtam már, és nagyon sokat használt!!! A 4 éves fiamnál is a kezdetek óta használom, és a 6 hós kislányomnál is 3 hónapos kora óta! Élünk és virulunk. Épp előző héten kapott el a fiam egy szájfertőzést, a doki mondta, hogy -tudja, hogy First-et használunk- fújkáljam vele. Mondania sem kellett volna. 2 nap alatt elmúlt a szájfertőzés, pedig semmi gyógyszert nem kaptunk rá, csak lázcsillapítót kellett adnom a fiamnak. Szóval ennyire ártalmas.
Egyébként meg aki ellenzi, az mondja már meg, hogy a mai világban melyek azok a termékek, amelyekben nincsen ártalmas anyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!