Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki pici babájának adott már Aloe First-et?

Figyelt kérdés
Kisfiamnál használom, éppen vírusos torokgyulladása van, és a 3 hónapos kislányomnak is piros a torka. Gyógyszert a pici nem kapott, gondoltam, hogy fújnék a szájába First-et.
2012. máj. 10. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én adtam,és nem lett semmi baja a gyereknek.
2012. máj. 10. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:

Nyugodtan adhatsz neki(gyógyszernél mindenképp jobb)!Én aloe activatort cseppentek a szájába étkezés előtt és után is hogy ne fájjon a pocija és bevált!Szerintem bátran alkalmazd a termékeket :)

10napos kislány anyukája

2012. máj. 10. 13:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Évek óta használjuk, de nem emlékszem arra, hogy a fiamnak adtam-e már ilyen pici korban, és a doki azt mondta, hogy csak 6 hónapos kortól javasolja. Nem akarom megvárni ezt a 6 hónapos kort, ezért érdeklődtem!
2012. máj. 10. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is adtam a fiamnak 2010-ben,és jobb mint gyógyszer.Sajnos most már nincs olyanom,mert nagyon drága! :(
2012. máj. 10. 13:27
 5/11 sumergo ***** válasza:
0%
Én magamnak sem használnám, így nem ajánlom. Kicsit alaposabban utána kellene járni annak, mi az, amiért oly nagyon rajongunk! Nem biztos, hogy a gyógyszer az ártalmasabb.
2012. máj. 10. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Off: én fiam fenekét fújom vele (azóta még a fogzás idején sem pirosodik). Valaki azt írta, hogy drága - neki üzenem, hogy lehet kapni DM-ben, bioboltokban kisebb kiszerelésű Aloe Spray-t (1600 ft körül). Szerintem pont ugyanaz, mint a First. Én is ezt a változatot használom.
2012. máj. 10. 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves sumergo!

Lemaradt a magyarázat. Kifejtenéd a véleményed bővebben?

2012. máj. 10. 14:49
 8/11 sumergo ***** válasza:
0%

Már többször kifejtettem, most nem szeretném újra! Többször volt már ilyen jellegű kérdés, ha rákeresel, megtalálod.

Röviden gondom van:

1.klinikai vizsgálatok hiányával, tapasztalatok gyűjtésének hiánya, felülvizsgálatok hiánya

2.összetevők egyáltalán nem természetesebbek, mint más hasonló termékek, akikre nem írják rá, hogy 100 %-ban természetes

2012. máj. 10. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Mielőtt baromságokat írkálsz nesze klinikai vizsgálatok százai állnak rendelkezésre. Persze fröcsögni azt könnyebb, meg baromságokat írkálni.

A tények az aloeról:

[link]

Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése.

Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.

2012. aug. 21. 00:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Én már nagyon régóta (legalább 10 éve) használom MINDENRE! Komolyan, nem akarom leírni, hogy melyik testrészemre fújtam már, és nagyon sokat használt!!! A 4 éves fiamnál is a kezdetek óta használom, és a 6 hós kislányomnál is 3 hónapos kora óta! Élünk és virulunk. Épp előző héten kapott el a fiam egy szájfertőzést, a doki mondta, hogy -tudja, hogy First-et használunk- fújkáljam vele. Mondania sem kellett volna. 2 nap alatt elmúlt a szájfertőzés, pedig semmi gyógyszert nem kaptunk rá, csak lázcsillapítót kellett adnom a fiamnak. Szóval ennyire ártalmas.

Egyébként meg aki ellenzi, az mondja már meg, hogy a mai világban melyek azok a termékek, amelyekben nincsen ártalmas anyag...

2012. aug. 28. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!