Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy anyuka mondhat olyat a...

Egy anyuka mondhat olyat a hat és fél hónapos babájának olyat, hogy "ne nyúlj hozzám, mert haragszom rád"?

Figyelt kérdés
Vendégségben voltak nálunk a kis család, játszottam a babával és hajoltunk az anyukához, hogy megfogja a arcát és erre felelte ezt az anyuka.Látszott rajta,hogy forr az idegtől.A saját gyermekének lehet ilyet mondani, vagy lehet egyáltalán tartósan haragudni?Csinálhat olyat egy pici ennyi idősen, hogy mindig haragos,rossz kedvű és ideges legyen tőle az anya?

2012. márc. 2. 19:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
hát az a nő nem normális....és nem anyának való
2012. márc. 2. 19:40
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

Valószínűleg depressziós, azért idegbeteg és "gonosz"...

érdemes lenne odafigyelni rá, mert általában így kezdődik az, aminek sokszor tragédia is lehet a vége, gyerekbántalmazásos esetekre gondolok...

2012. márc. 2. 19:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nem kérdeztél rá,hogy miért haragszik?? amúgy ez tényleg nem normális dolog
2012. márc. 2. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Addig, amíg nem élsz át minden percet, amíg nem tapasztalod ugyanazt, amíg nem ugyanolyan a természeted, mint a másiké, nem fogod megérteni, hogy mit miért csinál. Egy mintaanya nem fog ilyet mondani - egy átlagos viszont igen, bár nem valószínű, hogy bevallaná. A gyereknevelés nem egyszerű, időnként az ember kiborul, ha nem egy földre szállt angyal a gyereke és ő maga is emberből van. Ahhoz, hogy az anyuka ideges legyen, simán elég az is, ha kialvatlan, napközben "be van zárva" a gyerekkel, rászakad minden teendő.
2012. márc. 2. 19:45
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyok mintaanya és igen én is sokszor kiakadok, kiborulok, de nem mondtam ilyet egyik 6 hónaposomnak se hogy ne nyúlj hozzám haragszom rád...még a 6 évesemnek se mondok ilyet amúgy se vagyok a verbális agresszió meg a szavakkal való lelki kikészítés híve...volt benne részem..
2012. márc. 2. 19:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát már hogyne kérdeztem volna rá. De semmire,semmit nem válaszol, állandóan csak hallgat és dúl-fúl.Azóta sem tudok napirendre térni. Én meg annyira gyerekbolond vagyok,amikor megláttam,hogy jönnek, megszünt a világ körülöttem létezni,annyira örültem,pedig lényegesen idősebb vagyok, nekem már nagyok a gyerekek.Ráadásul mondtam előtte,hogy mennyire édes, egy kis drága tündér. Imádni való!Lehet,hogy a vasszög forgott a szájában azért nem válaszolt.Teljesen el vagyok képpedve!
2012. márc. 2. 19:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
18 hós fiam verekszik, akkor szoktam arrébb menni és ezt mondani, mert nem akarok a kezére ütni és ebből ért. De 6 hósan nem tud olyat csinálni. Figyeljetek rá, mert depis valószínűleg.
2012. márc. 2. 19:57
 8/15 anonim ***** válasza:
21%
Azt mond, amit akar. övé.
2012. márc. 2. 20:01
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok mintaanya, szóltam már a babához egyszer úgy, hogy MIÉRT NEM ALSZOL??? Nem kiabálva, de hangosabban, mint kellene, akadtam már ki, de soha nem mondanék ilyet a kislányunknak. Persze...tudom, nem vallanám be... :))))))))) Mindegy, nem tetszett az általánosítás. Ez nem normális reakció, nem lehet arra hivatkozni, hogy össze van zárva a gyerekkel, kialvatlan. Rengetegen vagyunk azok, mégsem jönne ilyen senki szájára. Jobb lenne odafigyelni erre a nőre, mert idegileg nem oké...
2012. márc. 2. 20:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Az lehet,hogy azt mond neki, amit akar,utána meg azt tesz vele amit akar?! Nem vagyok biztos benne,hogy igazad van!
2012. márc. 2. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!