Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cataflam cseppet ad valaki...

Cataflam cseppet ad valaki egy éven aluli babájának?

Figyelt kérdés
A tájékoztatóban az van, hogy 1 éven aluli gyereknek nem lehet adni, a gyerek orvosunk ezt írta fel fogzásra....9 hónapos.
2012. febr. 23. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Én fogzásra biztosan nem adnék cataflam cseppet, de a dokid biztosan tudja, mit csinál.
2012. febr. 23. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

èn nem adnám. a használatin nem hiába van rajta.

én semmilyen gyógyszert nem adnék fogzásra. max homeos bogyókat nézném meg, de konrétan begyógyszerezni egy természetes folyamat miatt nem tenném, és föleg nem olyannal ami még a használati szerint nem is szabad.

2012. febr. 23. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen,adhatod neki,csak a súlyához mért adagot.(pl.8 kg-os babának elvileg 8 cseppet adhatsz)Erős gyógyszer,úgyhogy csak ha nagyon muszály,akkor nyúlj hozzá.nekem is 10 hónapos korában írta fel a doki,akkor volt 8 kg,de 6 cseppet adtam csak neki.Jó egyébként,gyorsan hat és elmúlasztja a fogfájást.
2012. febr. 23. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kell azért félni tőle,kimondottan babáknak van!És igen,az orvos tudja,hogy mit csinál!
2012. febr. 23. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem adnám neki. Nem csak a tájékoztató miatt, hanem mert azért ez erős gyógyszer és előtte minden létező alternatívát kipróbálnék.
2012. febr. 23. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk gyerekosztályon írták fel egy makacs vírusfertőzésre, és nagyon meg vagyok vele elégedve.... nálunk fogzásra akkor írják fel, ha már nagyon vészes.
2012. febr. 23. 14:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem adok fogzásra, nálunk szerencsére nem is igazán vészes a fogzás, Semmit nem adok rá, nemhogy Cataflamot.

Csak a doki felírta, és nem a fogzás volt a fő kérdés, hanem hogy ad-e valaki egy éven alulinak?

2012. febr. 23. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Adtam, de nem fogzásra, hanem hasi görcsökre.
2012. márc. 2. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!