Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csinált már valaki folyékony...

Csinált már valaki folyékony tápból a 6,5 fél hónapos babájának tejberizst vagy búzadarát?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogy készítetted el?
2012. febr. 9. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:

igen de nagyon büdös lett, nem kellett a gyereknek, pedig tápszeres baba.

én egyszerüen a forrora csináltam a tápot és ahhoz kevertem a natur tejpépet. (olyat amiben se cukor se tejpor semmi nem volt, csak maga a pehely)

2012. febr. 9. 09:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy rendes rizsből meg búzadarából!
2012. febr. 9. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én megfőzte ma rizst vízben, majd tápszerrel öntöttem fel, a végén összemixeltem. Az én lányom nem válogatós, ez volt eddig az egyetlen kaja amit nem evett meg.
2012. febr. 9. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, tápszerből vacsorára. úgy készítettem, mivel a tápszert nem lehet főzni, forralni, hogy kevés vízben megfőztem a búzadarát jó viszonylag sűrűre, és amikor langyosra hűlt, akkor hígítottam fel az elkészített tápszerrel. Viszont sűrűbbre csináltam a tápszert, tehát az összes vízmennyiséghez mérten (amiben főztem a búzadarát plusz a cumisüvegben levőhöz) tettem bele tápszert, de én kanalazva adtam neki, gondolom te is úgy akarod. Viszont nálunk nagyon megfogta a székletét, úgyhogy azóta hanyagoljuk. Egyébként szerette enni.
2012. febr. 9. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Megfőztem a rizst, majd felöntöttem a tápszerrel. Hagytam 1 órácskát állni, majd tettem hozzá gyümölcsöt és kész. Mindet megette a lányom.

A lényeg, hogy ne a tápszerben főzd, hanem vízben és utána híhítsd tápszerrel.

2012. febr. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!