Baj? 1 hét múlva születik a babánk, a ruháit már kimostam. Ariel folyékony mosógél + az új coccolino sensation tiareflowers and redfruits öblítővel. Azért ezt az öblítőt használom, mert nagyon jó hosszan tartó illata van.
Hat en nem oltoztetnek ujszulottet a kis erzekeny borevel agyon illatositott ruhaba, plane nem vasalas nelkuli turis ruhaba, a forro goz fertotlenit.
A sajat ruhad illatosisd, a kicsiet ne. Persze csak, ha nem akarsz majd ekcemaval vagy hasonlo finomsaggal a borgyogyaszatra rohanni egy prdito gyerekkel.
Ne ersd felre, nem hibaztatlak, biztos jot akartal, de szerintem rossz otlet.
Az elottem szolonak igaza van, A Babukanak az a legjobb ha babamososzerrel mosod ki a kis ruhacskait es utana kivasalod. A finom kis boret irritalja a mindenfele kemikalia ami benne van az oblitoben. Nem eri meg az egesz. Ha nagyon szeretnel jo illatot akkor ajanlom a levendulat. Lehet venni szaritott levendulat kis pamutzacsikban. En azt tettem a kisfiam fiokjaba.
Nem tudom batorit-e de nekunk szinte minden cuccunk turibol volt meg hasznaltan kaptuk. Kinottuk mindet pillanatok alatt.
Szoval tessek mindent kivasalni, coccolino macit meg elrakni kesobbre...
Nekem a védőnő a folyékony Tomit ajánlotta, abban állítólag kevesebb a lúg.Kb . 2 éves korukig azzal mostam,meg valami igen szerény,kevésbé illatos babaöblítővel.Volt ,ritkán eltévedt egy gyerekruci,a mi ruháinkat én is ariellel mostam,akkor az
1-ik gyerkőc rendszerint ki is pirult egyből.Ő érzékeny volt rá,de a mai napig minden illatosra az,másik nem.De baja nem lett.(Én is a legelső alkalomnál éppen így jártam mint te, de nem mostam át semmit,utána már figyeltem)
jól írták,a vasalás nagyon fontos,és nem azért,hogy szép legyen a ruha,egy fenét,
-a vasalás lényege,hogy a forró vas megöl egy csomó baktériumot ,ami a mosásban esetleg még megmaradt
Szia!
Én is így mostam ki a kisruháit,mint te!Vasalni szerintem vasald át őket, mert nem csak fertőtlenít, hanem felpuhítja a ruhácskákat is. Én is turiból vettem ruhákat és nem volt semmi gond!A kisfiam most múlt 5 hónapos és az ég világon semmi baja nem volt belőle, hogy illatos és nem babáknak való öblítővel mostam a ruháit!:-)
Ha már mindenképpen öblítő illatot szeretnél akkor Sensitív öblítővel öblítsd a pici ruháit.
Pl. Coccolino sensitív
Én mosáshoz a Persil sensitív folyékony mosószert használom.
Vasalni szerintem pedig muszáj, pont a fertőtlenítés miatt. (meg szerintem nagyon csúnya a gyűrött ruha, főleg egy újszülött kisbabán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!