Baj? 1 hét múlva születik a babánk, a ruháit már kimostam. Ariel folyékony mosógél + az új coccolino sensation tiareflowers and redfruits öblítővel. Azért ezt az öblítőt használom, mert nagyon jó hosszan tartó illata van.
A picikék elvileg nem szeretik az erős illatokat. Én sensitive öblítőt használok. Kezdetben minden ruháját átvasaltam egyszer, de erről hamar leszoktam, mert nekünk szárító gépünk van és ugyanazt a hőkezelést (sőt még melegebbet) megkapják a ruhái a szárítógéptől is.
De ha nektek nincs szárítótok, azért én legalább egyszer átvasalnám, és ezentúl valami enyhébb illatú sensitive öblítőt használnék (de ez igazából a te egyéni döntésed, illetve megbeszélheted esetleg a védőnőtökkel).
Nem ismerem ezt az öblítőt, de gyanítom nem volt még a közeledben újszülött kisbaba. Olyan finom baba illata van egy pici babának, hogy nincs az az öblítő, amivel én azt elnyomnám... Én is szeretem ha jó illatúak a ruhák, de a babaillat ezerszer jobb!!!
A pici babák pedig nem is szeretik az erős illatokat. Ő rajtad is az anyaillatot fogja keresni, a te természetes szagodat, eleinte arról fog megismerni, nem az ilyen-olyan öblítőkről.
Turis ruhákat (meg egyébként az új ruhákat is) ajánlott lenne legalább egyszer fertőtleníteni, és mivel a kisruhákat nem szerencsés magas hőfokon mosni, így erre az egyetlen mód a vasalás.
Bocsánatot kérek, nem megsérteni akartalak! És nem is akartam úgy írni, hogy az félreérthető legyen (de úgy tűnik mégis sikerült). Egyszerűen csak azt akartam leírni, hogy számomra sokkal kellemesebb a baba illata az öblítőnél...
Mégegyszer bocsánatot kérek mindenkitől akit a válaszommal megbántottam! Nem ez volt a célom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!