Egy anyuka mondhat olyat a hat és fél hónapos babájának olyat, hogy "ne nyúlj hozzám, mert haragszom rád"?
Figyelt kérdés
Vendégségben voltak nálunk a kis család, játszottam a babával és hajoltunk az anyukához, hogy megfogja a arcát és erre felelte ezt az anyuka.Látszott rajta,hogy forr az idegtől.A saját gyermekének lehet ilyet mondani, vagy lehet egyáltalán tartósan haragudni?Csinálhat olyat egy pici ennyi idősen, hogy mindig haragos,rossz kedvű és ideges legyen tőle az anya?2012. márc. 2. 19:38
11/15 anonim válasza:
6 hónaposan nem mondtam neki, most lassan 2 éves, és szeret ütögetni, akkor szoktam mondani, hogy rám se nézzen, ne is nyúljon hozzám. Aztán persze 2 perc múlva megbékélek, meg jön ölelgetni, puszit adni. De 6 hónaposan mit csinálhat egy baba amiért ezt mondja neki?
Lehet tényleg az anyával van a baj.
12/15 anonim válasza:
Oda kellene figyelni rá,de nem csak a gyerek érdeke miatt,mert lehet (sőt valószínű),hogy normális esetben nem mondana ilyet a gyerekének és nem viselkedne vele így,ha depressziós,akkor rajta is segíteni kell,nem ismerjük,nem tudhatjuk,miért ilyen.
13/15 anonim válasza:
Én is szoktam ideges lenni és sokszor "agyon tudnám csapni" olyan kis rossz,de csak rászólok,néha hangosabban,de ilyet nem mondanék neki,hogy hozzám se nyúlj,sőt bármi rosszat tehet ha utána jön hizelegni minden elvan felejtve :) (persze ez se biztos,hogy jó) 2,5éves kisfiú
14/15 anonim válasza:
Mondhat, hisz ki is mondta!
Csak a 6 és fél hónapos baba tökre nem érti miért haragszik rá az anyja , ha közeli családtag, ismerős figyeljetek az anyára nagyon, nehogy a tv -ben halljunk róla.....(tudod mire gondolok)
Anyuka tuti depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!